To je to što me zanima!

Glamurozna večer: Zvijezde se okupile na humanitarnoj večeri

Opatija je sinoć ponovno zasjala galmuroznim svjetlima i još jednom pokazala zašto je hrvtaski Monte Carlo. Glamur se vratio sa  gala humanitarnom večerom za bolnicu Kantrida
Vidi originalni članak

Prepuna Kristalna dvorana hotele Kvarner i mnoštvo uglednika uz gradonačelnika Ivo Dujmića, organizatore Vivian i Damira Jurković, poznatih osoba i brojnih izvođača bili su dio glamurozne humanitarne večeri na kojoj se prikupilo 40.000 KN.

Glazbeni dio programa otvorila je Danijela Martinović koja se prisjetila svoje pobjede na Dori te zajedno sa oduševljenom publikom otpjevala svoje najveće hitove, nastavak je uslijedio uz  Marka Tolju, Nikolinu Tomljanović,Sandra Bastiančić, Antonia Krištofić, Makao band, Glazbeno društvo Spinčić, cabaret nastup plesnog studia ESCAPE.

Posjetitelji su mogli uživati i u modnim revijama, ekskluzivno prvi puta u Hrvatskoj Max Mare, Martine Felje, La croix Royal, Spose koje su nosile  i poznate Missice: Ivana Delač, Ivana Paris, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković,Vedrana Linardić, Ivana Mišura, uz zaštitna lica Danijelu Mihalić Gračan i Nikolinu Miletić uz debitanski izlaz kćerke Danijele Mihalić, Ane .

Večer su uveličali svojim prisustvom Ivica Kovačević tv voditelj, glumac sa stalnom adresom u New Yorku, Ivona Brnelić,Ankica Dobrić i brojni drugi.

Estetski centar Eternity je klinika za dentalnu medicinu i uvoznik medicinske opreme kao glavni organizator gala večere uz PORSHE Rijeka, Reviderm, kliniku Dentalsan - centar dentalne medicine, Perman studio, Molo Longo restaurante. Sav prihod od dobrovoljnih priloga uzvanika dat će u humanitarne svrhe za bolnicu Kantrida.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • blanjalica 05.09.2016.

    Večer ocvalih profuknjača i nešto mlađih koje se pokušavaju ubaciti na njihova mjesta.

  • bloodhunter 04.09.2016.

    Na ovu danijelu se ne bi ni posro

  • John Doe Jr. 03.09.2016.

    mora da su se dobro oznojili dok su skupili tričavih 40000 kuna dok novak đoković sam da 1/2 milijuna dolara u humanitarne svrhe

Komentiraj...
Vidi sve komentare