To je to što me zanima!

Glavna navijačica: Nogometaša Suka podržava lijepa Turkinja

Cansu Dogan rodom je iz Turske pa par često odlazi tamo na odmor. Često Joeyja gleda s tribina i redovna je na njegovim utakmicama. Zajedno imaju kćer Jaylinn Selenu
Vidi originalni članak

Nizozemski nogometaš indonezijskog porijekla Joey Suk (29) prošlog ljeta stigao je u hrvatskog prvoligaša Goricu i time povećao popularnost kluba. Joey je na društvenim mrežama dosta popularan pa ga na Instagramu prati gotovo 27 tisuća ljudi. 

Osim što pažnju privlači s brojnim tetovažama koje ima po tijelu, pogledi 'bježe' i na njegovu partnericu Cansu Dogan koja ga podržava u svemu. ponajviše nogometu.

Ona je rodom iz Turske pa par često odlazi tamo na odmor. Cansu često Joeyja gleda s tribina i redovna je na njegovim utakmicama. Iako je on poprilično aktivan na društvenim mrežama, njegova polovica se pomalo 'skriva' od toga.

Par se očito slaže i u ukusu pa dok hodaju ulicama novog grada pokazuju svoj modni izričaj. Zajedno imaju kćer Jaylinn Selenu koja, iako je mlada, ima Instagram profil kojeg su joj napravili roditelji. Nju također odijevaju u skladu s trendovima.

Joey je jednom prilikom izjavio kako ne zna točno koliko tetovaža ima na tijelu, ali da je prvu napravio već s 15 godina. Čak mu je i cilj jednog dana imati svaki dio tijela istetoviran. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare