To je to što me zanima!

Glazbena diva Natalie Cole je prvi put nastupila u Zagrebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dobitnica čak devet Grammya i vlasnica iznimnog glasa i talenta predstavila je svoj novi album “Natalie Cole en Español”. Publiku je oduševila i prije samog koncerta
Vidi originalni članak

Dostojna nasljednica legende jazza i popa Nat King Colea, glazbena diva Natalie Cole, po prvi je puta nastupila u Zagrebu ovoga vikenda u dvorani Vatroslav Lisinski. 

Dobitnica čak devet Grammya i vlasnica iznimnog glasa i talenta predstavila je svoj novi album “Natalie Cole en Español”. Publiku je oduševila i prije nego što je stala na scenu.

Natalie je svoje pjesme posvetila pokojnim kolegama Whitney Houston, Michaelu Jacksonu i Donni Summer, a tokom koncerta uz pomoć tehnologije publika je mogla doživjeti neobičan duet Natalie i njezinog pokojnog oca Nat King Colea.

Natalie je karijeru započela početkom sedamdesetih u soul žanru da bi se osamdesetih priklonila pop-u i R&B-u, a zatim devedesetih nastavila koracima svog oca bazirajući se na tradicionalnom pop-u kome je ostala vjerna do 2010. godine. Surađivala je s Joseom Carrerasom, Placidom Domingom, Andreom Bocelli, Whitney Houston, Bruceom Springsteenom, a u Zagrebu je njen poseban gost bio britanski jazz glazbenik Simon Marlow.

Osim iznimne glazbene, Natalie se može pohvaliti i glumačkom karijerom u kojoj do sada ima više od 300 pojavljivanja u raznim serijama i filmu. Za Zagreb je njen nastup prava glazbena poslastica, a kako ju je još prije tri godine osvojila i naša obala, povratak na ovdašnju scenu je siguran.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jinjang 04.11.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=pALytAo4H9E

Komentiraj...
Vidi sve komentare