To je to što me zanima!

Glazbenik uhvaćen na kameri kako vara djevojku u noćnom klubu: 'Uvijek je bio ljigav...'

Pjevač Damiano David i model Giorgia Soleri zajedno su bili od 2017., a onda je isplivao video gdje se on strastveno ljubi s nepoznatom djevojkom. Oboje su se odmah oglasili na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Frontmen talijanske rock grupe Maneskin i miljenik žena, pjevač Damiano David (24) prekinuo je s manekenkom Giorgiom Soleri, nakon što je video njegovog strastvenog poljupca s nepoznatom djevojkom obišao svijet. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video je objavila popularna Instagram stranica Deux Moi koja objavljuje tračeve o slavnima, a Damiano se oglasio na svojim društvenim mrežama kako bi sve objasnio.

- Jako mi je žao što je ovaj video izašao, nismo se tako htjeli nositi s ovom situacijom. Giorgia i ja odlučili smo prekinuti prije nekoliko dana tako da nije bilo nikakvih prevara. Nadam se da ovo neće utjecati na Giorgijin imidž i da možete poštovati delikatnost ovog trenutka - napisao je pjevač na Instagram storyju. 

DRASTIČNA PROMJENA Fanovi nagađaju što se dogodilo Damianu Davidu: Usporedili smo stare i nove fotografije

Nedugo nakon oglasila se i Giorgia, koja je iznenadila svojom objavom. 

- Smatram da mogućnost života vlastite seksualnosti na slobodan način obogaćuje sve osobe koje imaju neku povezanost s nama. Odnos između mene i Damiana nije bio monogaman. Razumijem da neki neće razumjeti - otkrila je manekenka. 

DRASTIČNO SE PROMIJENIO Frontmen Maneskina zabrinuo fanove: 'Pogledaj se na što ličiš, želimo natrag starog Damiana'

Unatoč isprici, pjevač se našao na meti kritika. 

- Zašto bi ovo utjecalo na njezin imidž? On je taj koji je varao! Zbunjena sam - napisala je korisnica, a druga dodala: - Uvijek mi se činio ljigavim. Može ga biti sram!

Inače, Damiano i Giorgia bili su zajedno od 2017. i većinu svoje veze držali su skrivenu od znatiželjnih pogleda javnosti. Prije malo manje od mjesec dana Giorgia je objavila zajedničku fotografiju uz koju je napisala: 'Svakim danom sve više'. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Klips 10.06.2023.

    Prenemaganje čisto.

  • blatan sokak 10.06.2023.

    Moraš bit glup živjeti takav život i bazirati se samo na jednu žensku. Svaki dan druga

  • STorm5 10.06.2023.

    Momak ima 22 godine, svjetski su poznat bend, rade turneju za turnejom, cijeli svijet je pred njim. Živjeti takvim tempom, baviti se showbussinesom di te na svakom koraku cekaju stotine obožavateljica i očekivati da će veza iz srednješkolskih dana potrajati do kraja života je nerealno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare