To je to što me zanima!

Glazbeniku i manekenki šale ne smetaju: 'Ona je moja beba'

Eudoxie je njezin osebujan izgled priuštio iznimnu popularnost u Africi, a uz to što je plus size model, često se pojavljuje u tamošnjim emisijama, dok na društvenim mrežama ona i njezin partner imaju milijunsku podršku
Vidi originalni članak

Plus size manekenka iz Obale Bjelokosti, Eudoxie Yao, i njezin dečko, gvinejski glazbenik Grand P postali su globalni hit nakon što je njihova neobična ljubavna priča završila u brojnim svjetskim medijima, no u Africi su već neko vrijeme fenomen. 

On ima rijedak genetski poremećaj progeriju, koji je utjecao na njegovu visinu, a Yao se diči svojim oblinama pa su, kako kažu, na šale o veličini bili spremni u samom startu. Ipak, to im ne smeta jer, kako tvrde, njihova je ljubav iskrena i jača od zlih jezika.

JAVNOST IH OSUDILA Manekenka i glazbenik brane svoju vezu: 'Veličina nije bitna'

Osim ruganja velikoj razlici u veličini između partnera, predbacuje im se da su sve inscenirali kako bi zadobili medijsku pažnju, no glazbenik kaže kako je riječ tek o hejterima te da je Eudoxie 'njegova velika beba'.

Eudoxie je njezin osebujan izgled priuštio iznimnu popularnost u Africi, a uz to što je plus size model, često se pojavljuje u tamošnjim emisijama, dok na društvenim mrežama ima milijunsku podršku. 

Nerijetko objavljuje fotografije sa svojim odabranikom, a par tvrdi kako ih ni nadolazeća 'svjetska slava' neće promijeniti te će i dalje ostati odani jedno drugome.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • japanokinezjapano 06.09.2020.

    Jedan od rijetkih koji se može vratiti odakle je došao i do kada zaželi.

  • bobson 05.09.2020.

    Mali mora da citav ulazi u nju, inace nema sanse da mala svrsi.

  • burek. 05.09.2020.

    Ja mislio posvojila sina.. A jbg

Komentiraj...
Vidi sve komentare