To je to što me zanima!

Glazbenom mogulu ne smeta pandemija: 'Ovo je blagoslov'

P. Diddy je jedan od najbogatijih glazbenika na svijetu pa mu sasvim sigurno ne nedostaje zarada s propale turneje. Reper i producent vrijeme provodi sa svojom djecom koja su nedavno ostala bez majke
Vidi originalni članak

Glazbena industrija jedna je od najteže pogođenih u još uvijek aktualnoj pandemiji korona virusa, zbog koje već godinu dana nema većih događanja, koncerata ni turneja. Mnogi glazbeni djelatnici, pa i sami pjevači, žale se kako krpaju kraj s krajem i traže da im se omogući rad, no glazbeni mogul definitivno nije jedan od njih.

Sean Combs (51), poznatiji kao P. Diddy, jedan je od najbogatijih glazbenika na svijetu, a slavni reper i producent progovorio je na virtualnoj pre-Grammy Gala večeri o tome kako mu izgleda život danas.

- Više sam sa svojom djecom i ovo je za mene pravi blagoslov. Oni su nedavno ostali bez majke, a ja sam odlučio biti najbolji mogući otac. Mislim da sam stvarno postao bolji čovjek i pokušavam im nadoknaditi za sve te godine na turneji. Sretan sam dok god je ovakva situacija - zaključio je.

KIM PORTER P. Diddy shrvan smrću bivše djevojke: 'Ovo je noćna mora'

Diddyjeva bivša djevojka i majke troje njegove djece, Kim Porter, preminula je prije nešto više od godinu dana u 48. godini života. Obdukcija je kasnije pokazala da je nekadašnja manekenka i glumica preminula od srčanog zastoja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare