To je to što me zanima!

Gle tko hoda! Kate je pokazala prve korake malene Charlotte

Uoči današnjeg prvog rođendana malene princeze britanska kraljevska obitelj ponosno je pokazala najnovije fotografije njihovog najmlađeg člana. Fotografirala ju je majka Kate
Vidi originalni članak

William i Kate oduševljeni su što mogu pokazati nove fotografije princeze Charlotte. Malenu je fotografirala majka na njihovom imanju u Norfolku u travnju. Vojvoda i vojvotkinja sretni su što mogu podijeliti ove obiteljske trenutke uoči prvog rođendana njihove kćerke. Nadamo se da će svi uživati u ovim fotografijama koliko smo i mi uživali, objavljeno je na službenom Twitter profilu britanske kraljevske obitelji. 

Malena princeza prvi put predstavljena je javnosti na dan kada je rođena, 2. svibnja prošle godine i njezine 'fotke' odmah su preplavile sve svjetske medije. Nakon toga, roditelji su je čuvali od medija i u javnosti je viđena još samo na svom krštenju.

Ipak, Kate tu i tamo objavi nove fotografije od malene pa je tako bilo i kada je Charlotte napunila šest mjeseci.

Osim toga, iz kraljevske obitelji pokazali su nam i kako je izgledao prvi Božić malene, a vidjeli smo ju još i na fotografiji povodom 90. rođendana kraljice Elizabete.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Butterfly_ 02.05.2016.

    Preslatka djevojčica. Ima nešto u pogledu i stavu što podsjeća na prabaku Elizabetu ll.

  • Gena Vava 02.05.2016.

    Baš je prava mala slatkica a i brat joj je na slici sa Obamom ispao pravi mali gospodin....

  • 02.05.2016.

    aaaaaaa kako je smišna. uvik sam govorila da ću rađat dok god ne rodim curicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare