To je to što me zanima!

Gledatelji komentirali Ivanovu pobjedu u MasterChefu: 'Bio si najbolji! Mama je jako ponosna'

Pobjedniku su mnogi na društvenim mrežama čestitali, a sudeći po komentarima gledatelji su ovakav rasplet i očekivali. Većina smatra da je sve završilo po zaslugama
Vidi originalni članak

Nakon sinoćnje pobjede Ivana Temšića u showu MasterChef, oglasila se i publika. Za pobjednika su imali samo riječi hvale, a sudeći po komentarima takav rasplet je većina htjela i priželjkivala. U finalu se borio protiv Gorane Milaković, a borba je bila tijesna do samog kraja. Ivan, koji se od početka showa isticao po kulinarskim sposobnostima, pobjedu je izborio desertom.

- Apsolutno zasluženo! Znanje, vještine, smirenost, pristojnost, skromnost, zaista svaka čast! Jako mi je drago. Na ponos majci- bio je jedan od komentara.

- Zbilja mi je drago zbog njega, zaslužio je pobjedu- dodao je drugi gledatelj.

Ivan je pobjedu posvetio mami, a gledatelji su mu poručili da može biti ponosna na njega.

- Svaka čast Ivane. Iako si puno padao u životu i tvoji roditelji nisu onda imali mira, sad se mogu ponositi tobom jer si uhvatio pravi put i dokazao da možeš - glasio je komentar.

Ivan se nakon pobjede oglasio na društvenim mrežama.

- Početak neke nove priče... - napisao je uz fotografiju iz showa. Pratitelji su mu u komentarima poželjeli sreću u daljnjoj karijeri.

Ivan je na početku MasterChefa istaknuo da je prije nekoliko godina krenuo istraživati kuharice.  

ANKETA Završio je 'Masterchef', tko je po vama trebao pobijediti?

U natjecanje se prijavio zbog prilike za usavršavanjem i učenjem od najboljih te ostalih prednosti koje dolaze s iskustvom. Gledatelji su kroz emisiju doznali da je Ivan u pripremi jela vrlo kreativan i da se ne boji riskirati, a neki od omiljenih začina su mu bosiljak, menta, papar, đumbir i kumin. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Karmelićanka 31.12.2021.

    Student gastronomije protiv kuhar(ica) amatera.

  • Ižbenik 31.12.2021.

    Od prvog dana moj favorit👍bio fokusiran-imao veliku želju  i znanje👏👏Bravo

  • vedii888 31.12.2021.

    nisam gledao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare