To je to što me zanima!

Gledatelji kritizirali Anicu: 'Pa što da je Kristina imala velike porcije? Pojedeš koliko možeš'

Farmaceutska tehničarka među svoje sastojke smjestila je i špinat, sir, mrkvu, junetinu te ajvar te je od njih priredila slavonsku večeru za koju su je i gledatelji pohvalili
Vidi originalni članak

Domaćica je danas servirala giga porcije, ali što ima veze, pojedeš koliko možeš. Ocjenjuje se ukus, a ne količina, komentirali su gledatelji nakon nove epizode 'Večere za 5 na selu'.

Osječanka Kristina Varga ugostila je protukandidate trećeg dana osječko - baranjskog tjedna. Farmaceutska tehničarka među svoje sastojke smjestila je i špinat, sir, mrkvu, junetinu te ajvar te je od njih priredila slavonsku večeru za koju su je i gledatelji pohvalili.

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Ivan oduševio i gledatelje, ali su ih razočarale Anica i Mirjam: 'Odmah se vidi tko kalkulira...'

- Domaćica je bila super, hrana super - pisali su, a protukandidati su također pohvalili jela iako su joj zamjerili jer je večera bila 'teška i zasitna'. 

- Sve je izgledalo baš lijepo, porcije velike pa neka jede svatko koliko može, za to se ne daju male ocjene. Anica očito ne zna da se može dati i desetka - kritizirali su drugu kandidatkinju obožavatelji kulinarskog natjecanja.

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Ivan se dokazao kao domaćin, on i Mirjam izjednačeni: Dala bih mu 20, sve je bilo odlično...

Za svoju večeru Kristina je dobila je 36 bodova te u konačnici završila na drugom mjestu. Anica je nakon predjela za koje je domaćica poslužila lazanje prokomentirala kako je prejako i prezasitno. 

- Anica nije realna, večera je bila super, sutra budu gladni, a danas previše - pisali su u komentarima gledatelji 'Večere za 5 na selu'.

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Kristina je za goste pripremila prava 'momačka' jela: 'Bilo je fino, ali i zasitno, za dvije mene'

- Nisu svi pošteni s ocjenama. A domaćica je baš bila izvrsna - poručili su dalje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MaradonaNapoli 09.03.2023.

    Uzasan sistem ocjenjivanja, daju se samo ocjene od 8-10.

  • Perry Cox 09.03.2023.

    Kad već ne možeš ništa kritizirati onda kažeš prevelike porcije...kako ljudski jadno

  • Molykadosy 09.03.2023.

    Meni ta babuskara užasna.. Ali i ostali nisu bogzna što.. Postalo je naporno gledati tu emisiju. Srozala se skroz, treba nešto mijenjati tj vratiti ono gdje se vidi kuhanje a ne sve ostalo drugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare