To je to što me zanima!

Gledatelji ne vjeruju u Sanelinu iskrenost u 'Braku na prvu': 'Za nju je prošla baba s kolačima'

Sanelu su nakon silnih svađa s drugim kandidatima i nedaće koje je prošla u showu ganule Edinove riječi kako želi biti s njom do kraja života
Vidi originalni članak

Mislim da je to to i da će taj zajednički život trajati do kraja života, zadovoljno je konstatirala Sanela u sinoćnjoj epizodi 'Braka na prvu'. Avantura ovog sociološkog eksperimenta tako se približila kraju za Edina i Sanelu te oni emisiju napuštaju u zajedničkom zagrljaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nju su posebno ganule Edinove riječi 'Ti si moje sunce, moje nebo, moje zvijezde, moj svijet i želim se buditi uz tebe i zaspati kraj tebe do kraja svog života'. Nakon silnih problema i svađa s ostalim kandidatima, oboje su spremni na novi korak u životu.

Iako je rekla kako nije glumica i da su njene emocije stvarne, gledatelji joj nisu povjerovali.

- Ništa od toga neće biti ona je jadna toliko da joj se to osjeti i po njezinom ponašanju.  Jedino da se pomiri s tim koga bi ona htjela, ali taj neće nju i to je tako, nema više. Prošla baba kolačima - napisao je gledatelj.

- Od toliko cura u Bihaću ti tu došao tražit curu - dodao je drugi.

FINALE SEZONE ANKETA Ljubavne priče finalista 'Braka na prvu': Koji će parovi ostati zajedno nakon emisije?

S druge strane, bilo je onih koji su sretnom paru poželjeli i sreću u zajedničkom životu.

- Želim im sreću i ljubav - poručio je gledatelj.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • sprangija 04.12.2021.

    U Oslobođenju ima puno članaka o njih dvoje,ovdje slabo

  • Šišmiš 02.12.2021.

    Dobro, koliko vremena treba nekima shvatiti da su oni samo glumci, i to loši, koji se ponašaju prema scenariju , koji je još gori od njihove "glume"? Ovo ima veze sa reality kao i medisjki portali sa istinom. Show ovakve prirode je napravljen samo za jednu stvar - ispiranje mozga.

  • 01.12.2021.

    Mislim Edinove ljubavne izjave od srca ne sljevaju se u Sanelino srce vec se odbijaju od njezinog srca i padaju na pod gdje ce i zavrsit

Komentiraj...
Vidi sve komentare