Obavijesti

Show

Komentari 79

ANKETA Ljubavne priče finalista 'Braka na prvu': Koji će parovi ostati zajedno nakon emisije?

ANKETA Ljubavne priče finalista 'Braka na prvu': Koji će parovi ostati zajedno nakon emisije?
6

Uoči velikog finala druge sezone 'Braka na prvu', prisjetili smo se ljubavnih priča pet parova koji su zajedno dočekali posljednju epizodu

VIDEO

U večerašnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' parovi će se razdvojiti nakon što su proveli više od mjesec dana zajedno. Finale emisije dočekala su četiri para koja su skupa od samog početka, te jedan neočekivani par koji se zaljubio za vrijeme snimanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jasmin iz 'Braka na prvu' zapjevao 00:59

Andrea i Mislav

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uoči posljednje ceremonije, Mislav je muškom djelu ekipe ispričao da nakon showa planira oženiti svoju televizijsku suprugu Andreu. Mnogi gledatelji se slažu da su oni jedan od najskladnijih parova ove sezone, a od početka emisije nisu imali svađa ni trzavica.

Ana i Marinko

I kandidati i publika su složni - Ana i Marinko su se u emisiji zaista zaljubili. Međutim, mnogi se pitaju hoće li ljubav najstarijeg para ove sezone poljuljati udaljenost, jer Ana živi u Americi, ili Marinkov prisni odnos s bivšom suprugom.

Sanela i Edin

Nezadovoljstvo njihovim televizijskim supružnicima, Ernom i Jasminom, povezalo je Sanelu i Edina nakon nekoliko tjedana showa. Nakon što je njihova romansa izašla na vidjelo, vratili su se u emisiju kao novi par, te tvrde da su se zaljubili i pronašli svoju srodnu dušu.

Gledatelji ne vjeruju u Sanelinu iskrenost u 'Braku na prvu': 'Za nju je prošla baba s kolačima'
Gledatelji ne vjeruju u Sanelinu iskrenost u  'Braku na prvu': 'Za nju je prošla baba s kolačima'

Unatoč velikim riječima i Edinovom pokušaju prosidbe, dio gledatelja je uvjeren da njihova ljubav nije iskrena te da neće dugo trajati.

Gordana i Bernard

Gordana u početku nije krila nezadovoljstvo svojim suprugom Bernardom, te je izjavila da je fizički ne privlači. Između njih su pale teške riječi i nekoliko puta su se posvađali, no na kraju showa bilo je očito da između njih postoje emocije. Gogi je Berni s vremenom prirastao srcu, te je zaplakala pred ekspertima na posljednjoj ceremoniji.

Ivona i Kristijan

Najmlađi par ove sezone također je počeo burno, no u posljednjim epizodama su se između Ivone i Kristijana pojavile prve 'iskrice'. Na zadnjem spoju su se grlili i ljubili, a iako to nisu potvrdili, mnogi sumnjaju da su se između njih rodile simpatije.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje