Show

Komentari 79

ANKETA Ljubavne priče finalista 'Braka na prvu': Koji će parovi ostati zajedno nakon emisije?

ANKETA Ljubavne priče finalista 'Braka na prvu': Koji će parovi ostati zajedno nakon emisije?

Uoči velikog finala druge sezone 'Braka na prvu', prisjetili smo se ljubavnih priča pet parova koji su zajedno dočekali posljednju epizodu

U večerašnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' parovi će se razdvojiti nakon što su proveli više od mjesec dana zajedno. Finale emisije dočekala su četiri para koja su skupa od samog početka, te jedan neočekivani par koji se zaljubio za vrijeme snimanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Andrea i Mislav

Uoči posljednje ceremonije, Mislav je muškom djelu ekipe ispričao da nakon showa planira oženiti svoju televizijsku suprugu Andreu. Mnogi gledatelji se slažu da su oni jedan od najskladnijih parova ove sezone, a od početka emisije nisu imali svađa ni trzavica.

Ana i Marinko

I kandidati i publika su složni - Ana i Marinko su se u emisiji zaista zaljubili. Međutim, mnogi se pitaju hoće li ljubav najstarijeg para ove sezone poljuljati udaljenost, jer Ana živi u Americi, ili Marinkov prisni odnos s bivšom suprugom.

Sanela i Edin

Nezadovoljstvo njihovim televizijskim supružnicima, Ernom i Jasminom, povezalo je Sanelu i Edina nakon nekoliko tjedana showa. Nakon što je njihova romansa izašla na vidjelo, vratili su se u emisiju kao novi par, te tvrde da su se zaljubili i pronašli svoju srodnu dušu.

Unatoč velikim riječima i Edinovom pokušaju prosidbe, dio gledatelja je uvjeren da njihova ljubav nije iskrena te da neće dugo trajati.

Gordana i Bernard

Gordana u početku nije krila nezadovoljstvo svojim suprugom Bernardom, te je izjavila da je fizički ne privlači. Između njih su pale teške riječi i nekoliko puta su se posvađali, no na kraju showa bilo je očito da između njih postoje emocije. Gogi je Berni s vremenom prirastao srcu, te je zaplakala pred ekspertima na posljednjoj ceremoniji.

Ivona i Kristijan

Najmlađi par ove sezone također je počeo burno, no u posljednjim epizodama su se između Ivone i Kristijana pojavile prve 'iskrice'. Na zadnjem spoju su se grlili i ljubili, a iako to nisu potvrdili, mnogi sumnjaju da su se između njih rodile simpatije.

 

Najčitaniji članci