To je to što me zanima!

Gledatelji negoduju: Žiri ne zna ocjenjivati, Fabijan je bio bolji

Ako je suditi prema komentarima, gledatelji nisu zadovoljni kako žiri ocjenjuje. Tvrde kako nekad odličnim izvedbama daju poprilično niske ocjene, ali i da rijetko 'nagrade' neke izvođače koji su se potrudili
Vidi originalni članak

U novoj epizodi emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' pobijedila je Lu Jakelić (26), koja je utjelovila Barbru Streisand (78), a od žirija je dobila četiri 12-ice. To joj je druga pobjeda u emisiji.

POGLEDAJTE VIDEO: Grubnić stilizira dame u showu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok su je oduševljeni Nives Celzijus (38) i Igor Mešin (53) hvalili, na društvenim mrežama baš i nisu blagonaklono gledali na tu njezinu pobjedu. Za njih je pobjednik Fabijan Pavao Medvešek (27), koji je utjelovio Jamesa Hetfielda (57) iz Metallice.

- Lu obožavam. Predivan glas. Ali danas nije bila toliko dobra da bi pobijedila. Imala je ona puno bolje izvedbe, a nije pobijedila. Danas je za mene Fabijan bio najbolji - komentirala je jedna gospođa, a druga se složila pa zaključila:

- Okej je bila, ali Fabijan je bio bolji. 

I dok su se ljudi prepucavali na društvenim mrežama oko toga tko je bio bolji i tko je trebao pobijediti na temelju jučerašnje transformacije, mnogi su se složili kako je za sve kriv - žiri.

ZAVODILA NA SCENI Vrući nastup Lane Klingor: Svi se pitaju gdje je sada Kasandra

Ako je suditi prema komentarima, gledatelji nisu zadovoljni ocjenjivanjima. Tvrde kako nekad odličnim izvedbama daju poprilično niske ocjene, ali i da rijetko 'nagrade' neke izvođače koji su se vidno potrudili donijeti originalnu izvedbu na pozornicu showa. 

- Dobra je, ali ovi nemaju veze ocjenjivati, Fabijan je najbolji definitivno - pisali su.  

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sokrates_mali 30.11.2020.

    I ja mislim da je Fabijan bio najbolji, najkvalitetniji.

  • malenazd9 30.11.2020.

    Inace bi se slozila,i mislim da nisu bas sposobni za podjeliti ocjene kako treba,ali jucer uz par korekcija koje bi mozda sama napravila pri ocjenjivanju su bili stvarno ok.Izmedju njih troje,Marine,Lu i Fabijana i samoj mi je bilo tesko odlucit ko mi je bio bolji.Meni osobno za nijansu Marina bila najbolja,poslje Fabijan i onda Lu,ali to je samo osobni pogled,oni su odlucili ko je njima.

  • It's kišing 30.11.2020.

    Ovo ocjenjivanje od samih natjecatelja treba izvesti na drugi način... Nek svi u isto vrijeme napišu na papir kome daju svojih 5 bodova i onda nek ih pozivaju a on nek okrenu papir u pročitaju kome daju... Ovako onaj koji zadnji glasa vrlo lako može namjestiti pobjednika, a onako ne bi mogli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare