Show

Komentari 14

Vrući nastup Lane Klingor: Svi se pitaju gdje je sada Kasandra

Vrući nastup Lane Klingor: Svi se pitaju gdje je sada Kasandra

Pa ona je nestala. Nisam to uopće shvatila do sada. Godinama je nije bilo u medijima. Baš je nema, pisali su vjerni pratitelji emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'

Nova epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' donijela je i nove transformacije te razloge za smijeh, ali i divljenje. Pobjedu je odnijela Lu Jakelić (26), koja je utjelovila Barbru Streisand (78), a od žirija je dobila četiri 12-ice. To joj je druga pobjeda u emisiji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Marko stilizira dame u showu 

- Ovo je bilo nevjerojatno. Bez riječi sam, stvarno predivno - rekla joj je oduševljena Nives Celzijus (38), dok je Igor Mešin (53) zaključio:

- Vidio sam Barbru pred sobom, jako dobar nastup.

Iako nije pobijedila, ne prestaje se komentirati nastup Lane Klingor Mihić (40) koja je utjelovila Kasandru (47) i izvela pjesmu 'Kazna'. Kako su konstatirali gledatelji, ali i članovi žirija, bio je to jedan od najvrućih nastupa u emisiji dosad. 

- Bilo je prelijepo gledati i slušati, pogodila si točno njezinu boju glasu - rekla je Indira. Celzijus također nije mogla sakriti oduševljenje, a Goran Navojec (50) divio se koreografiji koja je uključivala vezane muškarce. 

Davorka Ručević poznatija kao Kasandra, zvijezda je 90-ih koja se u vrh estrade vinula hitovima 'Nisi ti jedini na svijetu', 'I Got A Feeling' i obradom pjesme 'Sladoled' Jasenka Houre (60). 

POGLEDAJTE LANIN NASTUP: 

- Bila je kraljica dance glazbe, 183 centimetra visoka s usnama punim silikona, muškarcima privlačnija od najljepših manekenki. Mogla je imati kojega god je poželjela, no zaljubila se u pogrešnog. On nije htio vezu, nego avanturu sa zvijezdom, Kasandru kao trofej. Imala je izvanmaterničnu trudnoću, izgubila ljubav svojeg života i doznala da nikad neće moći roditi. To ju je slomilo - ispričala je svojedobno za Express Darinka Gazibara, njezina majka.

Na društvenim mreža obožavatelji i vjerni pratitelji showa odmah su se upitali gdje je Kasandra sada.

- Pa ona je nestala. Nisam to uopće shvatila do sada - napisala je jedna pratiteljica, a druga se složila: 

- Godinama je nije bilo u medijima. Baš je nema.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘FIRME’ I SUDJELUJTE U NAGRADNOM NATJEČAJU U KOJEM MOŽETE OSVOJITI MOBITEL: