To je to što me zanima!

Gledatelji nisu odobrili: Nakon mjesec dana ukida se 'Anno'

S RTL -a poručuju da će 'Anno' završiti ranije jer nije naišao na odobravanje gledatelja. S obzirom na skraćeno trajanje, kandidati se natječu za nagradu od 200.000 kuna
Vidi originalni članak

Manje od mjesec dana nakon početka showa, RTL je odlučio da će 'Anno' završiti ranije nego što je planirano.

- Kao i dosad, RTL-u su gledatelji na prvom mjestu, a kako 'Anno' nije naišao na njihovo odobravanje, odučili smo s projektom završiti ranije. S obzirom na skraćeno trajanje, kandidati se natječu za nagradu od 200.000 kuna - poručili su s RTL-a.

Večeras se snima epizoda u kojoj će biti izabran pobjednik, a ista će biti emitirana na samom kraju showa.

Podsjetimo, u dvorac Ribnik početkom rujna uselilo je 16-ero kandidata iz cijele Hrvatske koji su se trebali nositi sa svim blagodatima, ali i mukama ranog srednjeg vijeka kada je kralj Tomislav sa svojim vjernim knezom Krševanom vladao Hrvatskom pa tako i dvorcem Ribnik.

Kandidati su trebali u dvorcu boraviti četiri mjeseca i boriti se za nagradu od 440 solida, odnosno pola milijuna kuna, koja je zbog preranog ukidanja showa smanjena na 200 tisuća. Show su do sada napustili Tin, Sara i Romeo.

 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • kokaza10 28.09.2016.

    I treba ukinuti, dosadno je. Mjenjam ženu takodjer.

  • Kul 28.09.2016.

    Ma nije bed..lupit ce 28.put Gas do daske,Tango & Cash, pa malo turskih sapunica i na Dvojci Moderna obitelj i tak....

  • Manina_1 28.09.2016.

    Čuj molim te gledatelji nisu odobrili.Gledatelji ne odobravaju ni reprize repriza repriza.Pa isto repriziraju non-stop.Pricaju glupisti.A show je katastrofa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare