To je to što me zanima!

Gledatelji ogorčeni: 'Svako selo ima takav zbor, jad i bijeda...'

Definitivno u sljedećoj sezoni u jednu emisiju trebate staviti sve te čopor grupe zajedno, pa onda neka zovu bake, tetke, mame, tate... Pa da vidimo tko će pobijediti, jedan je od komentara na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

U posljednjoj polufinalnoj emisiji 'Supertalenta' mjesto u finalu izborili su Matej MatekovićDuo Kamikazete i Dječji zbor glazbene škole Varaždin. Dječji zbor prošao je dalje zahvaljujući glasovima gledatelja, što je izazvalo 'lavinu' reakcija na službenoj stranici 'Supertalenta'. 

Gledatelji su se ponovno pobunili, jer smatraju kako nije fer da grupe od toliko članova prolaze dalje. Uvjereni su kako takvi natjecatelji uvijek imaju veće šanse za bolji plasman, s obzirom na veći broj glasača.

'SUPERTALENT' U finale se plasirao Dječji zbor, Matej (8) i Duo Kamikazete...

- Svako selo ili grad ima takav zbor. Hoćeš crkveni, glazbene škole ili školske priredbe! Od svega ovo je najmanje za supertalent! Smiješno! - jedan je od komentara na društvenoj mreži.

'Strašno, nikad ništa ne komentiram, ali ovo je za narugat se i nasmijat u isto vrijeme kaj radite od showa. Pokraj onakvih talenata, što je danas prošlo u finale. Dno dna. Jad i bijeda', 'Natjecanje dječjih zborova i dječjih plesnih skupina, nekad zvano Supertalent', dodali su drugi gledatelji.

- Katastrofa... Definitivno u sljedećoj sezoni u jednu emisiju trebate staviti sve te čopor grupe zajedno, pa onda neka zovu bake, tetke, mame, tate... Pa da vidimo tko će pobijediti... U*rali ste emisiju totalno - nizali su se kritike na show.

U samoj završnici showa borit će se 12 najboljih natjecatelja koji će pokušati postati novi hrvatski 'Supertalent'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 17.12.2019.

    Pored vise pjevackih natjcateljskih emisija koje imamo, mislim da u Supertalent ne bi uopce trebalo pustati pjevace, ni pojedinacno ni zborno. Tim vise sto ih ocjenjuju dvije pjevacice, odnosno jedna pjevacica i jedna pevaljka. Naravno da pjevaci imaju prednost. A u zavrsnici odlucuju gledaoci, pa svaki zbor pobjedjuje ostale.. Lakrdija od cijele emisije.

  • Fenix7 16.12.2019.

    I meni se ogadilo gledati te čopore. Do sad sam dopustila djeci gledati, ali od ove nedjelje nadalje nova tv više ne postoji kod nas doma. Izbrisana iz TV programa. Užas i sramota.

  • 16.12.2019.

    Ovo više nema smisla, zašto ne naprave poseban show samo za te grupe pa neka se natječu, onda bi bilo pošteno, ostali u Supertalent, jer ovo više nema smisla, jednostavno nema veze sa vezom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare