To je to što me zanima!

Gledatelji se žale na seriju: 'Ne možemo spavati i povraćamo'

Serija 'The Hauting of Hill House' prati priču jedne obitelji koja živi u 'ukletoj' kući i moraju se suočiti s duhovima njihove prošlosti. Neki stanuju u njihovim glavama, a neki možda i stvarno sjede s njima za stolom...
Vidi originalni članak

Prva epizoda televizijske serije The Haunting of Hill House imala je svoju premijeru u petak, a gledatelji se javljaju da je toliko strašna da imaju nuspojave. Mnogi kažu da im je serija 'utjerala' jezu u kosti i da ne mogu spavati. 

- Ovo je najstrašnija serija, za gristi nokte i sakriti se iza kauča. Nisam uopće disala dok sam gledala seriju, skoro sam se srušila u nesvijest - napisala je jedna djevojka na Twitteru dok je druga rekla da se osjeća jako tjeskobno i povraćala je.

Uoči Noći vještica, Netflix je pustio horor seriju od deset nastavaka, koja je adaptacija istoimenog klasičnog romana Shirley Jackson iz 1959. godine. U glavnim ulogama su Carla Gaugino, Kate Siegel, Michiel Huisman, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry ThomasTimothy Hutton.

Horor se bavi traumatičnim događajem i psihološkim efektima koji se manifestiraju kroz mentalne bolesti, tajne, laži i izdaje. Serija prati priču jedne obitelji koja živi u 'ukletoj' kući i moraju se suočiti s duhovima njihove prošlosti. Neki stanuju u njihovim glavama, a neki možda i stvarno sjede s njima za stolom... 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Ivana.H 11.04.2019.

    Malo su pretjerali s tim "povračanjem" ...pogledala sam seriju i odlična je,nije toliko strašna..po meni čak na nrki način i poučna...I malo su radnju razdužili..al pošto sam obožavateljica horora,ovo sigurno nije serija od koje će te imati noćne more..

  • flori 18.10.2018.

    Evo baš je sad gledam i već sam došao do 3epizode i uopće mi nije strašna!

  • 18.10.2018.

    Ne očekujem ništa new

Komentiraj...
Vidi sve komentare