To je to što me zanima!

Gledatelji su ostali oduševljeni ekipom, neki i zaplakali: 'Suze same krenule, najbolji tjedan'

Domaćica Ljubica za svoju večeru dobila je 37 bodova, a emotivnom atmosferom osvojila je cijelu ekipu. Mnogi smatraju da dugo nije bilo boljeg tjedna
Vidi originalni članak

Nikad bolji tjedan, nikad nisam suzu pustila zbog ove emisije, pisali su gledatelji na društvenim mrežama nakon nove epizode Večere za 5 na selu.

Domaćica Ljubica za svoju večeru dobila je 37 bodova, a emotivnom atmosferom osvojila je cijelu ekipu.

- Nema šanse... suze krenu same. Dugo nije bilo boljeg tjedna - pisali su pratitelji koji su bili oduševljeni ekipom koja je kuhala ovaj tjedan.

- Baš ste divni ljudi i ja bih vas zagrlila da sam tamo. Gušt vas je gledati i hvala vam na tome - glasio je drugi komentar.

- Koliko poštovanja jedno prema drugome imaju, to je jednostavno nešto što bi ostali trebali naučiti. Svaka vam čast ekipa, bili ste divni, bilo nam je zadovoljstvo provoditi večeri s vama. Svu sreću vam svima želim. Hvala Vam - pisali su gledatelji.

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Vedran dostigao Nives i Teu pa pred ekipom glumio: 'Napravio je čudo od večere, oduševio me'

- Bravo gospođo Ljubice, i nama su suze krenule, zbog Vaše krasne geste - napisao je jedan gledatelj.

- Jela za 10, a karakteri i srca za 100000 - komentirali su.

- Izvrsna ekipa. Gospođa Ljubica predivna, a i izuzetno mi je drago što su izabrali Vedrana. Bravo. Nadolazeće ekipe trebale bi ih uzimati kao primjer za ponašanje komentiranje i sve ostalo - pisali su oduševljeni gledatelji.

Prvo mjesto dijelili su Tea, Vedran i Nives, a potom su Davorin i Ljubica morali odlučiti tko će u konačnici odnijeti pobjedu. Pobjednikom su proglasili Vedrana!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 04.03.2023.

    Bravo. Bas je bilo ugodno gledati ovu ekipu!

  • ivanz 04.03.2023.

    Još jednom čestitam ovim ljudima... pokazali su da ipak ima normalnih u ovoj zemlji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare