To je to što me zanima!

Gledatelji u suzama: Posljednja epizoda treće sezone 'A strana'

Brojni obožavatelji zabavne emisije razočarani su jer je došao kraj sezone, ali i sretni jer, kako kažu, hrvatska glazbena scena ima budućnost
Vidi originalni članak

U posljednjoj epizodi treće sezone HRT-ove zabavne emisije 'A strana' mlade nade s hrvatske glazbene scene pjevali su pjesme po svom izboru te se prisjetiti pjesama i trenutaka koji su njima obilježili tri sezone popularne emisije.

Treća sezona ''A strana'' na HRT-u počela je emisijom u čast Oliveru Dragojeviću. Zorica Kondža, Vanna, Hari Rončević, Nina Badrić, Goran Karan, Tony Cetinski, Damir Urban, Petar Grašo samo su neki od Oliverovih prijatelja koji su se okupili te se prisjetili zajedničkih trenutaka, suradnji, tuge, smijeha i veselja. 

Nakon 767 otpjevanih pjesama, priveo se kraj treće sezone. Pjevale su se najpoznatije pjesme sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih godine. 

- Ovi mladi ljudi zaslužuju da čujete njihov odabir u posljednjoj emisiji 3.sezone 'A strane'. Još jednom hvala svima - napisao je Duško Ćurlić (50). 

Brojni obožavatelji zabavne emisije razočarani su jer je došao kraj sezone, ali i sretni jer, kako kažu, hrvatska glazbena scena ima budućnost. 

- Nešto najbolje što se desilo na televiziji. Toliko mladih i talentiranih ljudi. Obožavam subotu jer se napokon opustim uz dobru i kvalitetnu glazbu. Ovo je naša budućnost i molim vas neka ovo ne bude kraj - samo su neki od komentara vjernih pratitelja. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • John Doe Jr. 27.01.2019.

    a strana je šajze

  • bitos 27.01.2019.

    Najbolja glazbena emisija na HRT ikad šteta ako je ukinu

  • jožek2 27.01.2019.

    Htv opće ne gledam jer je to hdz televizija, i tu prosperiraju samo odani hdz-eovci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare