To je to što me zanima!

Gledatelji: Đulijano je iskopirao američkog plesača Fika-Shuna

Plesač Đulijano Jašarević 'borio se' s pjevačem Filipom Rudanom za finale, ali je ispao. S obzirom da su Šuput i Tomčić glasove dale Filipu, a Popović Volarić i Bilman njemu, presudili su gledatelji...
Vidi originalni članak

Iako je plesač Marin Čačija trebao nastupati u večerašnjem Supertalentu, zbog ozlijede noge zamijenio ga je kolega Đulijano Jašarević (20) koji je pokazao zanimljivu plesnu točku. Njegovi prijatelji prozvali su ga čovjekom od gume, a svojim je 'robotskim plesom' to i potvrdio.

REZULTATI SUPERTALENTA Bilmanov 'Dance Queen' i Filip Rudan prošli su u finale showa

Siščanin je za polufinale odlučio nastupati uz pozadinsku pjesmu Jibbsa 'Chain Hang Low', a s obzirom da je zamijenio kolegu, nije baš imao, kako kaže, vremena za pripreme. 

- Ovo što ti nama radiš toliko je nestvarno. Zaslužuješ ići u finale - rekla mu je oduševljena Maja Šuput (39). Stroga članica žirija Martina Tomčić (43) također ga je obasipala komplimentima. Nazvala ga je velikim čovjekom s velikim srcem, a predviđa mu i ostvarenje 'američkog sna'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnogi gledatelji komentirali su na društvenim mrežama da je Jašarević originalan i 'plesni genije', no nisu se baš svi oduševili. Neki su u Đulijanovoj točci prepoznali američkog plesača umjetničkog imena Fik-Shun (24) koji je 2014. zaplesao uz istu pozadinsku pjesmu 'Chain Hang Low' u World of Danceu u Las Vegasu. Amerikanac je inače pobjednik 10. sezone showa 'So You Think You Can Dance' iz 2013.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čovjek ima talent, ima osjećaj za ritam. Ali nije mi jasno zašto doslovno imitira YouTube klipove uz niti malo improvizacije - jedan je od komentara. 

Čini se kako gledateljima nije bilo svejedno, jer je Đulijanu finale ipak 'pobjeglo za dlaku'. S pjevačem Filipom Rudanom (18) borio se kako bi stao uz bok plesnog kluba 'Dance Queen' no ispao je. S obzirom da su Maja Šuput i Martina Tomčić glasove dale Filipu, a Janko Popović Volarić i Davor Bilman njemu, presudili su gledatelji. S 10% manje glasova od Rudana, Jašarević je ispao.

- Đulijano, bio si maestralan. To što ti radiš s tijelom je abnormalno. Izvanserijski si dečko. No moj glas ipak ide Filipu - zaključila je Šuput. 

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će biti ispunjeni srećom, a kakav će nadolazeći tjedan biti ostalim znakovima zodijaka?

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Trudy 26.11.2018.

    Mozda je iskopirao,al treba talent i za to.Ima puno talenata koji nisu prosli sve zbog plesaca koji nisu nimalo vise zanimljivi,mislim da je trebao proc Đulijano al nazalost nije se mogao borit protiv vjetrenjaca.Zelim mu puno srece,glavu gore i samo naprjed.

  • Dondon_1 26.11.2018.

    Ljudi su debili..pa svatko tko je nastupio u showu je kopirao nekoga.I one fuksne Maja i Debela Martina kao ful si bio dobar ali ipak ovaj drugi bolje izgleda bez obzira sto svi u lijepoj nasoj pjevaju..losa vam spika klošari

  • 26.11.2018.

    To je meni bilo odlično. Iskopirao koreografiju? Pa i nije u cijelosti, ima dosta svojih elemenata. To fakat je talent. Možda nije jedini u svijetu s tim talentom. A tko je? Pjevači?

Komentiraj...
Vidi sve komentare