Show

Komentari 36

Gledatelji: Đulijano je iskopirao američkog plesača Fika-Shuna

Gledatelji: Đulijano je iskopirao američkog plesača Fika-Shuna

Plesač Đulijano Jašarević 'borio se' s pjevačem Filipom Rudanom za finale, ali je ispao. S obzirom da su Šuput i Tomčić glasove dale Filipu, a Popović Volarić i Bilman njemu, presudili su gledatelji...

Iako je plesač Marin Čačija trebao nastupati u večerašnjem Supertalentu, zbog ozlijede noge zamijenio ga je kolega Đulijano Jašarević (20) koji je pokazao zanimljivu plesnu točku. Njegovi prijatelji prozvali su ga čovjekom od gume, a svojim je 'robotskim plesom' to i potvrdio.

Siščanin je za polufinale odlučio nastupati uz pozadinsku pjesmu Jibbsa 'Chain Hang Low', a s obzirom da je zamijenio kolegu, nije baš imao, kako kaže, vremena za pripreme. 

- Ovo što ti nama radiš toliko je nestvarno. Zaslužuješ ići u finale - rekla mu je oduševljena Maja Šuput (39). Stroga članica žirija Martina Tomčić (43) također ga je obasipala komplimentima. Nazvala ga je velikim čovjekom s velikim srcem, a predviđa mu i ostvarenje 'američkog sna'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnogi gledatelji komentirali su na društvenim mrežama da je Jašarević originalan i 'plesni genije', no nisu se baš svi oduševili. Neki su u Đulijanovoj točci prepoznali američkog plesača umjetničkog imena Fik-Shun (24) koji je 2014. zaplesao uz istu pozadinsku pjesmu 'Chain Hang Low' u World of Danceu u Las Vegasu. Amerikanac je inače pobjednik 10. sezone showa 'So You Think You Can Dance' iz 2013.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čovjek ima talent, ima osjećaj za ritam. Ali nije mi jasno zašto doslovno imitira YouTube klipove uz niti malo improvizacije - jedan je od komentara. 

Čini se kako gledateljima nije bilo svejedno, jer je Đulijanu finale ipak 'pobjeglo za dlaku'. S pjevačem Filipom Rudanom (18) borio se kako bi stao uz bok plesnog kluba 'Dance Queen' no ispao je. S obzirom da su Maja Šuput i Martina Tomčić glasove dale Filipu, a Janko Popović Volarić i Davor Bilman njemu, presudili su gledatelji. S 10% manje glasova od Rudana, Jašarević je ispao.

- Đulijano, bio si maestralan. To što ti radiš s tijelom je abnormalno. Izvanserijski si dečko. No moj glas ipak ide Filipu - zaključila je Šuput. 

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će biti ispunjeni srećom, a kakav će nadolazeći tjedan biti ostalim znakovima zodijaka?

Najčitaniji članci