To je to što me zanima!

Gledatelji 'Večere za 5' oštro o Loreni: 'Bolje kuha moja kći s 12 godina, sve je tuđe i kupljeno'

Publika je, baš kao i kandidati 'Večere za 5 na selu', mladoj domaćici zamjerila kupljeno predjelo i njoke u glavnom jelu, a komentirali su i lošu atmosferu na večeri te deset koji je bio vrlo sličan Marijevom
Vidi originalni članak

U drugoj epizodi vukovarskog tjedna 'Večere za 5 na selu' domaćica je bila najmlađa ovotjedna natjecateljica Lorena. Neki gosti su joj zamjerili kupovne namirnice, što je rezultiralo s dvije osmice, sedmicom i desetkom od velikodušnog Nenada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovoga puta, gledatelji su se složili s mišljenjem gostiju te smatraju kako kritike nisu bile preoštre. Dio publike na društvenim mrežama istaknulo je da je Lorena još mlada i da tek uči, no neki su bili vrlo oštri.

- Predjelo kupljeno, glavno jelo na pola kupljeno a desert isti kao i jučer - zamjerio je Loreni gledatelj.

- Draga Lorena, i moja Lorena doma skuha sve ovo kao što i ti bez ikakvog problema. Samo što moja Lorena ima 12 godina. Svakako bravo za trud iako ti je predjelo tuđe, njoke kupovne, desert lagan. Ocjene primjerene - poručila je gledateljica.

- Nije se baš nešto potrudila ni oko jela ni oko atmosfere tako da su ocjene dosta realne... - glasio je jedan od komentara.

NOVI TJEDAN U VUKOVARU Lorena baš nije očarala goste u 'Večeri za 5': 'Bilo je preobilno i jednostavno. Početničke greške'

- Kupljena plata, mozak me zabolio dok je mlada dama mrcvarila kruh na bauštelske šnite, kupovne njoke i bezličan tanjur glavnog jela. Desert je ok izgledao i igra je bila ok. Tu pohvala. Ali iskustvo dolazi s godinama pa ima nade - zaključio je gledatelj.

- Što reći... ništa...ekipa nije zanimljiva po ničemu..jedino Nenad tu neku atmosferu i stvara... - pisalo je u jednom od komentara na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • svasta 24.11.2021.

    Mlada je naučiće valjda iako e nije trebala prijaviti a šta će onda gledatelji reći za tipa koji u utorak kuha a kaže da zna kuhati, za predjelo hamburger koji zove sendvič i u kojem je spaljena zelena salata, biftek zove teleći biftek 😂. ( biftek je juneči, lungić je teleći), biftek od žilica djelomično očistio, rezao na pretanko, uvaljao u brasno i utopio u puno ulja da se prži i pre pre peće. Ubi čovjek biftek. Na tanjuru za glavno jelo đumbus. 

  • vedii888 24.11.2021.

    Možda je kupila.

  • webtrol 24.11.2021.

    Cura je ok,što je napadate pari da ste vi što bolje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare