To je to što me zanima!

Gledateljima 'Savršenog' je žao Janet, dok je Ksenija po njima zaslužila ispasti, a Polina glumi

Za Kseniju nisu bili iznenađeni jer je često provocirala druge djevojke pa je ovaj ishod bio i očekivan, ali neki čak smatraju da je ispadanje iz showa dobro za nju
Vidi originalni članak

Dvije djevojke napustile su vilu u prošloj epizodi showa 'Gospodin Savršeni', Ksenija i Janet. Iako je Janet morala otići nakon što je na ceremoniji ostala bez ruže, Ksenija se nije ni pozdravila jer ju je zbog njenog ponašanja Toni zamolio da napusti show.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gledatelji su bili razočarani jer je Janet ispala s obzirom na to da je bila draga i mirna djevojka, ali su istaknuli da joj je upravo to i bila mana za ovakav show. - Janet mi je bila najljepša, ali konstantno po strani, nije ga znala privući - pisali su u komentarima.

U VILI NEZADOVOLJSTVO Djevojke iz 'Savršenog' svoje frustracije rješavale borbom jastucima, a u vili trač partijem

Za Kseniju nisu bili iznenađeni jer je često provocirala druge djevojke pa je ovaj ishod bio i očekivan, ali neki čak smatraju da je ispadanje iz showa dobro za nju. - Čestitam! Spasila se - komentirali su gledatelji. - Ova Ksenija je baš narcisoidna osoba. Nisam odavno nikoga vidjela da ovako hvali svoj izgled - primijetili su neki.

- Ispast će Ksenija na kraju bolja od svih - napisala je gledateljica.

- Premlad je on za nju - dodala je druga u šali.

- Žena bar kaže otvoreno što misli, to nitko ne voli čuti. Radije lijepo zapakirana laž - kritizirali su gledatelji.

- Sigurno nije očekivala da će na ovaj način, tako iznenada napustiti show. Ali zaslužila je takav kraj - zaključili su drugi.

OTIŠLA BEZ POZDRAVA Toni zamolio Kseniju da napusti show: 'Ostala bih dulje da sam glumila, ali on nema ono nešto'

Kritike nisu zaobišle ni Polinu koja je još uvijek na meti djevojaka i negativnih komentara jer se predomislila oko svog odlaska i vratila se u vilu. - Tako mlada, a već premazana svim mastima - primijetili su mnogi gledatelji. - Fulao je što ju je vratio... Jest ona ok, draga i slatka, ali nije zainteresirana za njega, ni malo - zaključili su drugi. - Prestanu li prepirke, i ako se Amra i Josipa odljube, ja prestajem gledati - našalila se gledateljica.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Pacifica 22.04.2022.

    Teško je ovako reći kad nisi direktno i ne znaš što je iza kamera, ali po ono malo što sam vidio ja bih izabrao Josipu jer je najkompletnija. Ne radi i ne priča gluposti, dovoljno je pametna za to, ozbiljna je u emocijama, vidi se da bi svašta probala pa i sportove koji joj nisu predragi i da nije uštogljena kao neke, vatrena je te mislim da bi sve učinila za onog u kojeg je zaljubljena ako dobija zauzvrat ljubav. Sve ostale nešto li više od toga nemaju.

  • 22.04.2022.

    Super super!!!Tak je ono napeto 😎

  • JaMačakRudi 22.04.2022.

    Di je Nuša u odnosu na ove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare