To je to što me zanima!

Gledateljstvo hvali Jadranku iz 'Večere za 5 na selu': Svaka čast domaćici, ali ovaj Ivan, živote...

Jadranka je u Gornjem Stupniku ugostila taksisticu Valentinu Dolinac, magistra šumarstva Juraja Tomljanović, magistru novinarstva Mariju Horvat te influencera Ivana Bašića
Vidi originalni članak

Spremačica Jadranka Konjušić ugostila je protukandidate drugog dana 'Večere za 5 na selu'. Ekipu je ugostila u svom domu u Gornjem Stupniku, a tamo je otkrila i da je ljubav prema kuhanju naslijedila od majke koja je čitav život radila kao kuharica.

Jadranka je ugostila taksisticu Valentinu Dolinac, magistra šumarstva Juraja Tomljanović, magistru novinarstva Mariju Horvat te influencera Ivana Bašića. Jadranka je večerom oduševila kandidate, a za svoja jela i atmosferu dobila je 38 bodova. Valentina joj je dala osam, a svi ostali 10 bodova!

DOBILA 38 BODOVA Jadranka u 'Večeri za 5 na selu' oduševila kandidate: Marija je sve pojela, ne mogu vjerovati!

Jadrankina večera svidjela se i gledateljima pred malim ekranima koji su na društvenim mrežama za nju imali samo riječi hvale. 

- Bravo za domaćicu. Čista desetka od srca - komentirala je korisnica. 

- Svaka čast domaćici. Žena, majka, kraljica, ali ovaj Ivan. Jao živote, limunova koro - dodala je druga.

- Svaka čast; Dobra domaćica; Bravo za Jadranku - pisali su gledatelji. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Nameless 22.02.2023.

    Gay pigmejac

  • delta777 22.02.2023.

    Odlična večera. Vidjela se njena brzina i spretnost. Malo su iritirale one umanjenice ali je sve to izbrisala odličnom večerom i ležernim ponašanjem. Što se tiće Ivana,mislim da mu je nadmeno ponašanje samo odbrana ,prikrivanje kompleksa i sl.

  • Zlatna Vuga 22.02.2023.

    I ova domaćica je kao i prethodna govorila s umanjenicama, graškić, vodica, kremica, mrkvica, meseko...iritantno do daske. No sve drugo joj je bilo ok, a ovaj mali mislim da ipak preglumljava zločestoću, uz svo to svoje čudnovato ponašanje ne zrači zlobom kao onaj mali Zagorac iz prošlih sezona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare