To je to što me zanima!

'Gledati samu sebe kako starim pred kamerama je noćna mora'

Glumica se požalila da nitko ne želi angažirati glumice starije od 30 jer su mlađe kolegice ljepše i bolje izgledaju na malom ekranu od žene koja je već zašla u zrele godine
Vidi originalni članak

Ellen Pompeo (46) kaže kako je u seriji “Uvod u anatomiju”, u kojoj glumi liječnicu Meredith Grey, ostala svih 13 sezona jer je bila svjesna da će u Hollywoodu teško dobiti bolju ulogu od te.

- Čim pređeš 30., nitko te ne želi angažirati jer su mlađe kolegice ljepše i bolje izgledaju na malom ekranu od žene koja je već zašla u zrele godine - žali se glumica. Dodaje kako joj je užasno gledati samu sebe kako stari pred kamerama.

- To je noćna mora, ali nosim se s tim. Nije sve u fizičkoj ljepoti - tješi se Ellen, koja s glazbenim producentom Chrisom Iveryjem (49) ima kćer Stellu (7). Supružnicima je drugu djevojčicu Siennu (2) rodila 2014. surogat majka.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • montello 28.07.2016.

    starost je prirodna))))))))))))))) nesrami se

  • Gola_Istina 28.07.2016.

    Darling nije problem u godinama, nego u kvaliteti glume. Šuštiš dok govoriš, radiš grimase s ustima, izafektirana si...budi sretna da su te zadržali 13 sezona u Anatomiji. Pitaj M. Streep, S. Sarandon, H. Mirren nude li njima uloge.

  • Judita👥 28.07.2016.

    svi ćemo ostariti:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare