To je to što me zanima!

Glumac (35) trčao na setu, pao i preminuo: Spašavali ga 2 sata

Bolničari sa seta počeli su ga spašavati i hitno su ga prevezli u bolnicu. Nakon dva sata truda da ga spase, iz bolnice su javili da je preminuo, rekla je produkcija showa 'Chase Me'
Vidi originalni članak

Tajvansko-kanadski maneken i glumac Godfrey Gao preminuo je u srijedu u 36. godini dok je snimao kineski reality show 'Chase Me', javlja BBC. Dok se utrkivao s drugim natjecateljima pao je i izgubio svijest, a producenti su brzo pozvali hitnu pomoć. 

Nakon što su bolničari odvezli Godfreyja u bolnicu, tamo je preminuo. 

- Gostujući sudionik Gao iznenada se srušio dok je trčao. Bolničari sa seta počeli su ga spašavati i hitno su ga prevezli u bolnicu. Nakon dva sata truda da ga spase, iz bolnice su javili da je preminuo - rekla je produkcija showa 'Chase Me'. 

Godfrey je bio prvi muški model  koji je potpisao za kampanju luksuznog brenda Louis Vuitton u 2011. godini. Pojavio se u filmu 'Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju', a poznat je i po ulozi u popularnoj kineskoj drami 'Remembering Lichuan'. 

Obožavatelji se putem društvenih mreža opraštaju od zvijezde. 

- Godinama sam te pratila i voljela sam tvoj rad. Ne mogu vjerovati da si otišao. Odmori u raju - napisala je obožavateljica na Twitteru. 

Australski glumac Remy Hii (33), koji je glumio u filmu 'Spider-Man: Far From Home' rekao je da azijska umjetnička zajednica neće biti ista bez Godfreyja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Vlad 27.11.2019.

    Mogli ste nas barem iz poštovanja prema pokojniku poštedjeti priloga ovog nazovi komičara. Ili barem izbjeći prikazi iskreveljenu facu. Probajte napraviti anketu tko to želi gledati i slušati, pa onda stavljati u ovom i više drugih slučajeva na stvarno neprimjereno mjesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare