To je to što me zanima!

Glumac Alec Baldwin optužen za ubojstvo snimateljice iz nehaja: Prijeti mu i zatvorska kazna...

Alec Baldwin upucao je i usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins na setu filma 'Rust' prije tri godine
Vidi originalni članak

Glumac Alec Baldwin (65) optužen je za ubojstvo iz nehaja, dvije godine nakon što je slučajno upucao snimateljicu Halynu Hutchins

SVE MU SE SKUPILO Alec Baldwin na novim fotkama izgleda tužno i 'propalo': Hoda uz pomoć štapa, naglo stari...

Optužnica je vraćena u petak i tereti glumca za ubojstvo iz nehaja na temelju neoprezne uporabe vatrenog oružja i nepoštivanja sigurnosti drugih.

Ako bude proglašen krivim, Baldwin bi mogao provesti 18 mjeseci u zatvoru.

Prisjetimo se, prijašnje optužbe bile su odbačene u travnju prošle godine na sudu u Novom Meksiku. 

Glumčevi odvjetnici kazali su da nestrpljivo iščekuju suđenje, a od početka se drže priče da je krivac osoba koja je Baldwinu dala pištolj, te da glumac nije znao da je u njemu pravi metak. 

VELIKA OBITELJ Supruga Aleca Baldwina otkrila plan nakon sedmog djeteta: 'I onda ću saznati da sam trudna'

Podsjećamo, incident se dogodio u listopadu 2021. na setu filma 'Rust', koji još nije izašao. Snimanje je završeno, ali i dalje nije poznat datum izlaska. 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ßißavac 20.01.2024.

    Jedno retoričko pitanje: pošto je revolver bio pravi, nije li on mogao donijeti pravi metak, staviti ga u bubanj i ubiti bilo koga jer svu krivnju snosi oružar? Krivnja za ubojstvo iz nehaja je nešto najblaže za što može biti osuđen, tim više što je objavljeno da je iz tog pištolja pucao kao kauboj prije samog snimanja.

  • tomo100brt 20.01.2024.

    Ako ga proglase krivima, slobodno mogu ugasiti zanimanje na setu oružar jer u tom slučaju nema svrhe to zanimanje pošto se oružara ne tereti.

  • Vanessa89 20.01.2024.

    Jedna stvar je to što je bahat i bezobrazan,zbog toga se ne ide u zatvor,a druga stvar je što se dogodilo nešto za što on nije kriv,njegov posao je da glumi,pa neće on provjeravat pištolj prije nego ide pucat,to je posao rekvizitera

Komentiraj...
Vidi sve komentare