To je to što me zanima!

Glumac Chris Evans je najseksi muškarac svijeta! Titulu osvojio godinu dana nakon fotke penisa

Časopis People htio je glumcu dati ovu titulu još prošle godine, no odlučili su pričekati nakon što je on slučajno objavio svoje golišave fotografije na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Časopis People će ove godine proglasiti glumca Chrisa Evansa (40) najseksi živućim muškarcem za 2021. godinu, izvještava Page Six.

Chris je navodno još prošle godine trebao dobiti ovu titulu, no uprava Peoplea je odlučila pričekati jer se glumac tada našao u seks-skandalu.

Naime, Evans je u rujnu 2020. greškom objavio fotografije svog penisa na svom Instagram profilu, na kojem ga je tada pratilo više od 5.7 milijuna korisnika. Glumac je brzo izbrisao sporne fotografije, no bilo je prekasno jer su završile na Twitteru te postale viralne. Chris je iskoristio medijsku pozornost koju je tada dobio kako bi pozvao Amerikance da glasaju na izborima.

HRABRA PJEVAČICA Pijana Lizzo slala poruke Chrisu Evansu: 'Stvarno si predivan'

Umjesto Chrisa prošle godine je titulu najseksi muškarca osvojio glumac Michael B. Jordan, a prije njega su je nosili John Legend, David Beckham, Chris Hemsworth i mnogi drugi poznati ljepotani.

Evans je najpoznatiji po ulogama u Marvelovim filmovima 'Osvetnici' i 'Kapetan Amerika', a na naslovnici časopisa People pojavit će se sljedeći tjedan.

GLASUJTE U ANKETI:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • BabaYaga 05.11.2021.

    Bezveze, više su se*y naši portalovci 😁

  • ifana 05.11.2021.

    Hahahaha john Legend 😂 svaka pjesma zavijanje od ljubavi. Chris zasluzeno

  • 05.11.2021.

    isti Mate Rimac😜👍😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare