To je to što me zanima!

Glumac iz hit filma 'Rock'n'roll škola' preminuo je nakon teške prometne nesreće u 33. godini

Clark se proslavio s ulogom bubnjara u filmu iz 2003. godine, a preminuo je od posljedica udarca automobila. Prešao je ulicu na crveno svjetlo, a njegovi kolege šokirani su tragičnom viješću
Vidi originalni članak

Glumac i glazbenik Kevin Clark preminuo je sa samo 32 godine u bolnici zbog težine ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći. Mladi glumac proslavio se u filmu 'Rock'n'roll škola' gdje je glumio bubnjara Freddyja Jonesa. U komediji je glavnu ulogu imao glumac Jack Black (51), koji je podijelio fotografije s Clarkom i izrazio sućut obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Clarka je, u srijedu ujutro u Chicagu, udario automobil dok je vozio bicikl. Glazbenik je raskrižje prešao tijekom upaljenog crvenog svjetla te su djelatnici hitne pomoći i policajci Clarka zatekli djelomično ispod automobila. Odvezen je u obližnju bolnicu, gdje je nedugo zatim podlegao teškim ozljedama.

Policija je objasnila kako su 20-godišnjoj vozačici izdane opomene, ali nisu dali dodatne detalje.

Kako je Clarkova jedina značajnija uloga bila u 'Rock'n'roll školi', na društvenim mrežama oglasili se ekipa s tog snimanja. Nakon uspjeha filma, Kevin se posvetio glazbi, a zadnji bend u kojem je sudjelovao Jess Bess & The Intentions po prvi put je nastupio prošle subote. 

ROCK ON Jedan od boljih mjuzikla ikad zasluženo dobiva svoj nastavak

Jack Black u svojoj objavi podijelio je kako mu je srce slomljeno i da šalje ljubav Clarkovoj obitelji, kao i svima koji su radili na filmu 'Rock'n'roll škola'. Glumice Miranda Cosgrove (28) i Rivkah Reyes (28), koje su također glumile u filmu, pridružile su se u tugovanju za prijateljem.

Idi na 24sata