To je to što me zanima!

Glumac iz 'Igre Prijestolja' od supruge je teži 140 kilograma, a ona mu nije niti do ramena...

Supruga je rekla kako za njegove potrebe treba kamion hrane, a on je priznao da ne može letjeti ekonomskom klasom zbog veličine
Vidi originalni članak

Hafthor Julius Bjornsson (34) koji se proslavio svojom ulogom u Igri prijestolja, gdje je utjelovio lika Planinu, visok je 206 centimetara i težak oko 193 kilograma. Njegova supruga, fitness instruktorica Kelsey Henson (33) ima samo 158 centimetara i nije mu ni do ramena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Henson je od supruga lakša čak 140 kilograma. Njih dvoje smatraju se najneobičnijim parom upravo zbog razlike u visini i težini, kako navodi Daily Mail.

SRETNU VIJEST PODIJELIO U EMISIJI Zvijezde 'Igre prijestolja' čekaju drugo dijete: Upoznali su se na setu, prvo dijete dobili su 2021.

Upoznali su se 2017. kada mu je Kelsey prišla u restoranu i tražila autogram. U braku su od 2018. i ne obaziru se na komentare.

Glumac kojeg smatraju jednim od najjačih muškaraca na svijetu britanskim je medijima otkrio i koja je tajna njegovog izgleda.

PEDRO PASCAL Svoju je slavu stekao u 'Game of Thrones', osvajao i u 'Narcosu', a snimio je film i u Hrvatskoj

- Mogu podići tisuću kilograma, ali dnevno unesem 10 000 kalorija. Moram jesti svaka dva sata kako bih održao postojeću masu - izjavio je Julius.

Priznao je i da zbog svog izgleda ne može letjeti ekonomskom klasom, već mora ići poslovnom.

POBJEDA ILI SMRT Gerasimov je dio ruske 'igre prijestolja': Diplomat je postao Putinov posljednji adut u ratu

- On puno jede. Ako idemo u supermarket, treba nam kamion da zadovolji njegove potrebe - komentirala je Kelsey suprugov apetit.

Prije tri godine objavili su da su dobili sina, kojem su dali ime Stormur.

Njih dvoje zajedno vode teretanu i često na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije i promoviraju svoj posao. Kelsey na Instagramu prati više od 483 tisuće korisnika, dok je Hafthor prikupio više od 4,3 milijuna pratitelja na platformi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PrinceVegeta 22.04.2023.

    Nema on već godinama 193 kg.. sad je na oko 140, tako da je razlika između njih manje od 100kg..

  • nkdz-vk 21.04.2023.

    Dobro

  • Quetzalcoatl 21.04.2023.

    Malena čuna hehee

Komentiraj...
Vidi sve komentare