To je to što me zanima!

Glumac iz 'Kud puklo da puklo' stao na role nakon 10 godina...

Svoje umijeće na rolama podijelio je sa svojim prijateljima na društvenim mrežama koji su bili oduševljeni kako mu dobro ide, s obzirom na to da role nije obuo već godinama
Vidi originalni članak

Deset godina nisam stao na njih. Isprve, pohvalio se zagrebački glumac Asim Ugljen (36), najpoznatiji po ulozi u domaćoj televizijskoj seriji 'Kud puklo da puklo'.

Svoje umijeće na rolama podijelio je sa svojim prijateljima na društvenim mrežama koji su bili oduševljeni kako mu dobro ide, s obzirom na to da role nije obuo više od deset godina.

- Svaka ti čast - samo je jedan od mnogih komentara njegovih pratitelja na Facebooku.

Ugljen je od 2011. godine u braku s Martom Bolfan (33), također glumicom. Par zajedno ima dvoje djece - mlađu kćer Lejlu i starijega sina Dina.

- Nikad nisam želio biti popularan i da sam mogao, izbjegao bih sve to. Da sam otkrio lijek protiv side, riješio problem svjetskog siromaštva, pomogao hrvatskoj ekonomiji... Zbog toga bih volio biti slavan. U mojoj su obitelji svi liječnici, pomažu ljudima i ponekad se pitam što ja radim - otkrio je nedavno za časopis Story i priznao da je neko vrijeme i sam razmišljao da postane liječnik.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 25.03.2019.

    Meni je ok momak,onak zbunjola na prvu,ali ok je

  • rođo101 24.03.2019.

    a ne glumi antu na granici?

  • aavent 24.03.2019.

    Mogli ste nalisati ono sto je aktualno pa staviti glumac iz Na granici

Komentiraj...
Vidi sve komentare