To je to što me zanima!

Glumac iz serije 'Lude 70-e' pod istragom je zbog silovanja

Njegov agent istaknuo je da su optužbe inspirirane blogom koji je svojevremeno pisao novinar Tony Ortega, a cilj kojeg je bilo razotkrivanje scijentološke crkve
Vidi originalni članak

Policija u Los Angelesu pokrenula je istragu protiv glumca Danny Mastersona (40) , nakon što su tri djevojke podnijele prijavu protiv njega tvrdeći da ih je seksualno zlostavljao.

U policijskom priopćenju stoji da se navodno zlostavljanja dogodila početkom 2000-ih. Nije navedeno zbog čega su žrtve prijavu podnijele 17 godina nakon silovanja. 

Danny Masterson proslavio se ulogom Hydea u popularnoj seriji  'Lude 70-e', a o izjave za medije nije želio davati. 

Njegov agent istaknuo je da su optužbe za seksualno zlostavljane inspirirane blogom koji je svojevremeno pisao novinar Tony Ortega, a cilj kojeg je bilo razotkrivanje scijentološke crkve kojoj glumac pripada od rođenja. Novinar je prenio priču glumice Leah Remini, sa kojom je Masterson bio u vezi šest godina, a koja ga je optužila za silovanje.

- Navodni incident o kojem ona govori dogodio se prije 16 godina. Kada su prekinuli, Remini se nije željela pomiriti s tim da su prekinuli pa je čak prijetila sadašnjoj supruzi mog klijenta i tvrdila da će je prebiti, ukoliko ne odustane od veze s Mastersonom. Nas je crkva obavijestila da je Remini tražila od zajednice posredovanje u njihovom pomirenju, ali to se nije dogodilo - rekao je agent.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Poison Ivy † 04.03.2017.

    Scijentolog....sektaš

  • Azur 04.03.2017.

    Ne znam, al´ mi lik ne djeluje da bi zloupotrebio silu prema zenama. Inace dobar glumac.

  • krao_sam_1 04.03.2017.

    Možda su se spotakle na njega golog..Prerano je brzati sa zaključcima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare