To je to što me zanima!

Glumac koji je utjelovio lik Isusa ispovjedao se Sudcu

James Caviezel posjetio je velečasnog te mu se ispovjedio. Navodno je rekao da mu u Hollywoodu žele naštetiti imidžu koji je stekao glumeći Isusa
Vidi originalni članak

Glumac James Caviezel (41) nedavno je posjetio velečasnog Zlatka Sudca (39). James se tamo pomolio pred kipom Isusa na križu, ispovjedio se te nazočio na misi i propovijedi Sudca, prenosi In Magazin. Velečasnom se navodno potužio da mu u Hollywoodu nude samo uloge kriminalaca kako bi naštetili njegovom pozitivnom imidžu.  Glumac je utjelovio lik Isusa Krista u filmu Mela Gibsona (54) 'Pasija'. Prema tom liku velečasni i akademski kipar iIvan Grošinić trenutačno dovršavaju kip Isusa visok 192 centimetra. Film je snimljen 2004. godine te je imao tri nominacije za Oscara.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_39293 22.02.2010.

    Ne daj se Floki! \'\'Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo, ali duše ne mogu ubiti. Bojte se više onoga koji može i dušu i tijelo pogubiti u paklu\'\' (Mt 10, 28) ... \'\'Boj se Boga, a ne čovjeka! Ako se budeš bojao čovjeka, i on sâm će te ismijati, a ako se budeš bojao Boga, i ljudi će te poštivati.\' ... \'\'U svijetu imate muku, ali hrabri budite - ja sam pobijedio svijet\'\' (Iv 16, 33).

  • karter 22.02.2010.

    De Niro, Bogart i Pacino su počeli sa ulogama negativaca. A ovaj bi odmah bio pozitivac. A to ne ide. Kao prvo, nije naučio gledati tako da mu iz očiju ne viri vrag! A možda se to ni ne može?

  • šuma 22.02.2010.

    Ti si čovječe prekrasan i kad se sjetim tvog filma Anđeoske oči. T i imaš anđeoske oči i nije čudo što te Mel stavio za isusa. a drugi neka seru što oče

Komentiraj...
Vidi sve komentare