To je to što me zanima!

Glumac o bivšoj curi: 'Odužio sam joj se tako što sam spavao sa svakom ženom u Kaliforniji'

Hodao sam planetom misleći da je seks nešto za druge ljude, dugo vremena, napisala je zvijezda serije 'Prijatelji' u svojim memoarima
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Prijatelji', Matthew Perry (53) otkrio je u svojim memoarima probleme s kojima se susretao u tinejdžerskim danima, a jedan od njih bio je taj što je mislio da njegov penis 'ne radi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Priznao je kako je htio imati spolne odnose kada je bio mlađi, ali je popio šest piva. Nije pomislio da se problem stvorio zbog alkohola, nego je mislio da je impotentan, sve dok ga Tricia Fisher, polusestra glumice Carrie Fisher, nije razuvjerila.

MATTHEW PERRY Zvijezda 'Prijatelja': Zaustavili su mi srce na pet minuta, zato nisam snimao s Meryl Streep

- Hodao sam planetom misleći da je seks nešto za druge ljude. Dugo vremena. Seks je zvučao zabavno, ali nije bio za mene - požalio se glumac.

Kada je započeo romantičnu vezu s Triciom Fisher, priznao joj je da ima problem na što ga je ona uvjerila da će njegovi problemi nestati, a naposljetku i jesu.

Perry je napisao kako se odužio Fisher tako što je spavao s gotovo svakom ženom u Kaliforniji.

Prisjetimo se, Perry je nedavno gostovao u emisiji 'The Late Show With Stephen Colbert' i objasnio zašto je odbio jednu od najvećih uloga njegovog života. Naime, glumac je imao operaciju zbog bolova u želucu, a zbog anestezije mu je stalo srce na 5 minuta. Morali su ga oživljavati, a tijekom oživljavanja su mu slomili osam rebra.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mala lasta 03.11.2022.

    E baš si joj pokazao.

  • SeljakDebeljak 03.11.2022.

    Znači li to da je i Nancy Polosi okrenuo?

  • Bree1977 03.11.2022.

    Vidi njega ....svaki dan nova inteligentna izjava....

Komentiraj...
Vidi sve komentare