To je to što me zanima!

Glumac otkrio kako je upoznao Brada Pitta: 'Sviđala mi se tada njegova žena, onda me šokirao'

Upoznali su se 2002. godine tijekom Jakeovog snimanja filma 'Dobra djevojka' u kojem je on glumio zajedno s tadašnjom Bradovom suprugom, Jennifer Aniston. Prema njoj je razvio osjećaje, što mu je predstavljalo problem
Vidi originalni članak

Sjećam se da sam se htio rukovati s njime, a umjesto toga rukom sam udario vrata. On mi je, tako smireno i drago rekao: 'Pa gle, imaš i drugu ruku, sve će biti u redu'. Bio je jako pristojan i sve je ispalo simpatično. Ali da, bio sam šokiran što sam ga upoznao, rekao je Jake Gyllenhaal (41) za W magazine o svom prvom susretu s Bradom Pittom (58).

I LJEPOTANI IDU 'POD NOŽ' Ovi slavni tipovi vole estetske zahvate: Ashton, Ryan i Tom su operirali nos, a Brad 'sredio' uši

Upoznali su se 2002. godine tijekom Jakeovog snimanja filma 'Dobra djevojka' u kojem je on glumio zajedno s tadašnjom Bradovom suprugom, Jennifer Aniston (52).

Gyllenhaal je priznao u listopadu prošle godine da je bio zaljubljen tijekom snimanja u Jennifer.

- Da, sviđala mi se i stvarno je bila muka raditi - rekao je u 'The Howard Stern Showu' o snimanju scena seksa s glumicom.

U međuvremenu, Pitt i Aniston su se 2005. rastali, a ona je kasnije bila dvije godine u braku s glumcem Justinom Therouxem.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare