Show

Komentari 4

Ovi slavni tipovi vole estetske zahvate: Ashton, Ryan i Tom su operirali nos, a Brad 'sredio' uši

Ovi slavni tipovi vole estetske zahvate: Ashton, Ryan i Tom su operirali nos, a Brad 'sredio' uši

Dok je dio holivudskih ljepotana otvoreno priznao da su potražili pomoć 'plastičara'. neki od njih, poput Toma Cruisea, i dalje to ne žele potvrditi, iako su korekcije svima vidljive

Dok se slavne dame nerijetko nađu na meti kritičara zbog estetskih zahvata i botoksa, manje je poznato da su i neki od najpoznatijih holivudskih ljepotana također otišli 'pod nož'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ashton Kutcher (43) navodno je bio nezadovoljan svojim nosom, te ga je 'izravnao' kod plastičnog kirurga. 100 Plastic Surgery navodi da je glumac prvi put operirao nos u srednjoj školi, a drugi put u početku svoje manekenske karijere. 

USA - Academy of Country Music Awards 2018 - Las Vegas

Njegov kolega Tom Cruise (59) također je napravio nekoliko intervencija na svom nosu, a u zadnje vrijeme se šuška da je lice 'popunio filerima'.

Mission: Impossible Fallout UK Premiere

Zvijezda 'Uvoda u anatomiju' Patrick Dempsey (55) je, za razliku od Ashtona i Toma, otvoreno priznao da je plastičnom operacijom svojedobno smanjio nos.

"Transformers: Dark of the Moon" premiere in New York

Iako je teško uočiti, nekadašnja teen zvijezda Zac Efron (34) također je diskretno korigirao nos prije nekoliko godina.

Pixsell

Iako glasi za jednog od najzgodnijih muškaraca na svijetu, Brad Pitt (57) je također potražio pomoć 'plastičara'. Navodno je operirao uši kako bi mu manje 'stršale'.

Prije nego se pojavio u ulozi seksi vampira u 'Sumraku', nos je operirao i glumac Robert Pattinson (35).

77th Golden Globe Awards - Press Room - LA

Najčitaniji članci