To je to što me zanima!

Glumac se obračunao sa svojim likom: 'Nemojte i vi biti Antiša'

'On je smiješan lik, ali je idiot. Ne ugledajte se u kretene. Jer on to stvarno je, vjerujte mi, ja ga igram. Uvjeren sam da ste pametniji od toga', napisao je Asim, pomalo zabrinut popularnošću antijunaka kojeg igra.
Vidi originalni članak

Glumca Asima Ugljena (36) gledatelji su u posljednje dvije sezone dobro upoznali u ulozi Ante Štiglića, popularnog Antiše iz serije 'Na granici'. Ipak, kako to često i biva, Asim je poprilično drugačiji od lika kojeg tumači, a sve češće poruke koje dobiva natjerale su ga da svojim pratiteljima objasni kakav je lik Antiša. 

- Počeo sam dobivati fotografije klinaca koji briju glave, nose potkošulje i zlatni lanac, prstenje i briju da su Antiša. Isprve mi je to bilo smiješno, no, više nije. Stvorio sam čudovište. Djeco, Antiša je kreten. Meni je neopisivo drago da vas uveseljava i nasmijava, ali on nije lik koji bi ikome trebao biti ikakav uzor, štoviše, od Antiše možete naučiti što ne. Sve ono što on radi, vi radite suprotno. Ponavljam. On je smiješan lik, ali je idiot. Ne ugledajte se u kretene. Jer on to stvarno je, vjerujte mi, ja ga igram. Uvjeren sam da ste pametniji od toga - napisao je Asim, pomalo zabrinut popularnošću antijunaka kojeg igra. 

Obitelj Štiglić osim Ugljena čine i njegovi roditelji u seriji, Žarko Radić (69) te Barbara Nola (51), a Radić i Asim već su igrali uloge oca i sina u seriji 'Kud puklo da puklo' pa, čini se, pobjedničku formulu ne mijenjaju. 

Zagrebački glumac je od 2011. godine u braku s Martom Bolfan (33), također glumicom. Par zajedno ima dvoje djece, kćer Lejlu i sina Dina.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 09051959v 04.05.2019.

    Serija je odlična a i glumci su savršeni, takvih serija nam treba gdje se čovjek može opustiti i nasmijati. "Antiša "je takav kakav je ,ali mi je jako drago da je glumac mladima poslao poruku da to šta on radi baš i nije uzorno ,dobro i pametno.

  • GOGA SPLIT 04.05.2019.

    Serija mi je super redovito je pratim , nasmijem se do suza , komicni ste svi!!!!

  • MateCro 03.05.2019.

    Odlična serija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare