Obavijesti

Show

Komentari 8

Glumac se obračunao sa svojim likom: 'Nemojte i vi biti Antiša'

Glumac se obračunao sa svojim likom: 'Nemojte i vi biti Antiša'
6

'On je smiješan lik, ali je idiot. Ne ugledajte se u kretene. Jer on to stvarno je, vjerujte mi, ja ga igram. Uvjeren sam da ste pametniji od toga', napisao je Asim, pomalo zabrinut popularnošću antijunaka kojeg igra.

VIDEO

Glumca Asima Ugljena (36) gledatelji su u posljednje dvije sezone dobro upoznali u ulozi Ante Štiglića, popularnog Antiše iz serije 'Na granici'. Ipak, kako to često i biva, Asim je poprilično drugačiji od lika kojeg tumači, a sve češće poruke koje dobiva natjerale su ga da svojim pratiteljima objasni kakav je lik Antiša. 

- Počeo sam dobivati fotografije klinaca koji briju glave, nose potkošulje i zlatni lanac, prstenje i briju da su Antiša. Isprve mi je to bilo smiješno, no, više nije. Stvorio sam čudovište. Djeco, Antiša je kreten. Meni je neopisivo drago da vas uveseljava i nasmijava, ali on nije lik koji bi ikome trebao biti ikakav uzor, štoviše, od Antiše možete naučiti što ne. Sve ono što on radi, vi radite suprotno. Ponavljam. On je smiješan lik, ali je idiot. Ne ugledajte se u kretene. Jer on to stvarno je, vjerujte mi, ja ga igram. Uvjeren sam da ste pametniji od toga - napisao je Asim, pomalo zabrinut popularnošću antijunaka kojeg igra. 

Obitelj Štiglić osim Ugljena čine i njegovi roditelji u seriji, Žarko Radić (69) te Barbara Nola (51), a Radić i Asim već su igrali uloge oca i sina u seriji 'Kud puklo da puklo' pa, čini se, pobjedničku formulu ne mijenjaju. 

Zagrebački glumac je od 2011. godine u braku s Martom Bolfan (33), također glumicom. Par zajedno ima dvoje djece, kćer Lejlu i sina Dina.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane