To je to što me zanima!

Glumački par Jelena i Momčilo Otašević nakon šuškanja o razlazu pojavili se zajedno

Čim su uhvatili vremena, fotografirali su se na jednoj terasi s idiličnim pogledom na more. Jelena je za tu prigodu odjenula minijaturnu šljokičastu haljinu, dok se Momčilo odlučio za sivo karirano odijelo
Vidi originalni članak

Nakon šuškanja o navodnim problemima u braku, glumački par Jelena Perčin (41) i Momčilo Otašević (32), pojavili su se zajedno u Dubrovniku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bili su tamo povodom polufinala Emmyja za kategoriju telenovele. Čim su uhvatili vremena, fotografirali su se na jednoj terasi s idiličnim pogledom na more. 

Jelena je za tu prigodu odjenula minijaturnu šljokičastu haljinu, dok se Momčilo odlučio za sivo karirano odijelo. Nasmiješeno su pozirali te time svima dokazali da u njihovom braku još uvijek 'cvjetaju ruže'.

GLUMICA OTVORILA DUŠU Jelena Perčin demantirala je šuškanja o razlazu s Momčilom Otaševićem: 'To nije istina, ne'

Par je u braku četiri godine, a zajedno imaju dvoje djece. Posljednjih nekoliko mjeseci medijima su kružile glasine da je par pred razlazom, ali glumica je početkom rujna demantirala sva šuškanja.

-  Ma ne, ma ne razilazimo se - rekla je Jelena u intervjuu za In Magazin

Otkrila je i koliko je teško zadržati intimu za sebe.

- S jedne strane jako teško, s druge strane lagano, jer kad su jasni prioriteti, kad se u tome poklapamo i razumiješ se, onda nije tako teško. Bavimo se poslom koji je javan i neki dio intime javnost želi znati, ali mislim da jednostavno postoji nešto što čovjek mora zadržati za sebe mora zadržati za sebe - zaključila je Perčin.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA 'TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 16.09.2022.

    Šuškala sinoć kiša dugo😀

  • MARKO1977 16.09.2022.

    a tko cuva djecu dok se oni naslikavaju?

  • tea7777 16.09.2022.

    Ne znam, nikada mi niti nisu bili par..on onako samozatajan a ona vec stara iskusnjara..kada zena predje sa decka koji joj moze biti tata na nekog kao sto je ovaj...tesko

Komentiraj...
Vidi sve komentare