To je to što me zanima!

Glumca iz 'Sumraka' pronašli mrtvog, pored njega bila i cura

Njihov uzrok smrti još se uvijek istražuje, a blizak izvor je za strane medije potvrdio kako su ih pronašli mrtve u njihovom stanu u Las Vegasu. Još se čeka toksikološko vještačenje
Vidi originalni članak

Gregory Tyree Boyce, poznat po ulozi Tylera Crowleya u filmu 'Sumrak', preminuo je u 31. godini, javlja Mirror. Medicinski istražitelji u Las Vegasu potvrdili su njegovu smrt zajedno s njegovom djevojkom Natalie  Adepoju.

Njihov uzrok smrti još se uvijek istražuje, a blizak izvor je za strane medije potvrdio kako su ih pronašli mrtve u njihovom stanu u Las Vegasu. Još se čeka toksikološko vještačenje.

- Gregoryjeva rođakinja probudila se i primijetila kako je njegov automobil još uvijek kod kuće. Bila je zabrinuta jer je on trebao tada već biti u Los Angelesu. Išla je provjeriti što se događa i pronašla ga mrtvog - rekao je izvor i dodao kako je prije smrti bio jako zaokupljen poslom. Zajedno s djevojkom radio je na otvaranju restorana.

Na Facebooku se od njega oprostila njegova majka, nazivajući ga najboljim kuharom. 

- Bolesna sam bez tebe. Rastrgana sam, izgubljena i u boli - napisala je. 

Georgy je iza sebe ostavio kći Alayu (10), a njegova djevojka sina Egypta.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • violetmind 19.05.2020.

    Droga🤪

  • JusticeLeague 19.05.2020.

    To je ta destrukcija crnačke obitelji koju svi spominju. On je imao samo 30 godina, ostavio dijete od 10 godina s nekom drugom ženom, koja ima još djece od drugih očeva. A ova njegova cura je također ostavila dijete iza sebe, kojeg ima s muškarcem koji ima djecu i s drugim ženama. Tu ide svatko u svaku rupu. Tužno je to.

  • 19.05.2020.

    Najjaci je naslov teksta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare