To je to što me zanima!

Čekaju bebu: Glumci Perčin i Otašević se vjenčali u tajnosti

VESELJE U OBITELJI Perčin s bivšim suprugom Kristijanom Babićem već ima kćer Lotu (9) koja s nestrpljenjem, kako kažu, očekuje brata ili sestru
Vidi originalni članak

Glumica Jelena Perčin (37) prošli mjesec je potvrdila kako je trudna s crnogorskim kolegom Momčilom Otaševićem (27), a par se ovaj tjedan vjenčao, kako javlja portal glasgrada.hr, u bokokotorskom zaljevu u Crnoj Gori.

JELENA PERČIN: 'Da me Momčilo nije uhvatio na prepad, ne bismo sad bili ovdje'

Jelena i Momčilo vjenčali su se u intimnom krugu obitelji i prijatelja, a glumica je za svečanost obukla svijetlozelenu haljinu. Sklapanje braka proslavili su u lokalnoj konobi uz svirku benda, a glumac je rekao kako mu je to najdraži restoran. 

Par se upoznao na snimanju druge sezone domaće serije 'Kud puklo da puklo', a Perčin je nedavno otkrila zašto se zaljubila u Otaševića.

- Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno - objasnila je Perčin i istaknula da glumac ima nevjerojatni karakter.

Dodala je da se ne može naljutiti na Momčila čak i kad ju iznervira jer je njegova vedrina toliko zarazna. 

NAKON TRI GODINE VEZE Jelena i Momčilo pripremaju intimnu svadbu u Crnoj Gori

 Perčin s bivšim suprugom Kristijanom Babićem već ima kćer Lotu (9) koja s nestrpljenjem, kako kažu, očekuje brata ili sestru.

- Ona i Momo se obožavaju. Ona ljubi bebicu, mazi trbuh i onda se sjeti: 'Hoće li beba spavati s tobom u krevetu' - rekla je glumica. 

 

Pročitajte još i ovo! Novi trend: Umjesto kupnje prstena, ugrađuje se u kožu poput piercinga.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • John Doe Jr. 02.05.2018.

    izlazim iz fan cluba ava karabatić i ulazim u fan club jelena perčin

  • arso 02.05.2018.

    Sta se Srbija sasitila nasih flundri pa je dobar I monte negro

  • 02.05.2018.

    pa neka im je s srećom

Komentiraj...
Vidi sve komentare