To je to što me zanima!

Glumci spojili roditelje: Imaju 90 godina, a oboje žele ljubav...

Na snimanju filma 'The Gentlemen' britanski zavodnik Grant i američki glumac McConaughey došli su na ideju da trebaju spojiti svoje roditelje te im dogovorili spoj
Vidi originalni članak

Glumac Matthew McConaughey i njegov kolega Hugh Grant odlučili su glumiti Kupida te spojiti svoje roditelje, McConaugheyevu majku Kay (88) i Grantovog oca, Jamesa (91). Ove glumce možemo gledati u novom filmu 'The Gentlemen', a ideja za spoj upravo je nastala na snimanju filma. I sam Matthew progovorio je o cijeloj situaciji. 

- Mi smo ih spojili, mislimo da će kemija između njih biti baš napeta - izjavio je Grant, dok je McConaughey priznao kako će par ubrzo na spoj. 

- Sljedeći tjedan smo im dogovorili spoj i vjerojatno ih nećemo vidjeti ostatak večeri - komentirao je glumac koji sa suprugom  Camilom Alves ima troje djece. I sam je McConaughey izjavio da mu je majka ponekad stvarala neugodne situacije za vrijeme njegove glumačke karijere. 

- Bila je u kaosu, dolazila mi je na intervjue kada sam postao slavan, mislila je da se sve vrti oko nje. Rekao sam joj - mama, molim te, pokušavam se snaći u ovom novonastalom svijetu celebova, kontroliraj se - objasnio je glumac te dodao kako je Kay oduvijek htjela postati filmska zvijezda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cipelcug 18.01.2020.

    Imaju lijepe godine pa se neka zabavljaju. Nadam se da se neće posvađati čiji je sin bolji glumac.

  • It's kišing 18.01.2020.

    Hoće stari umočit odmah na prvom spoju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare