To je to što me zanima!

Glumcu umrla trogodišnja kći: 'Napokon se oslobodila boli...'

Djevojčica se borila s napadajima epilepsije od sedmog mjeseca života. Sa samo devet mjeseci dijagnosticiran joj je poremećaj infantilnih grčeva...
Vidi originalni članak

Američki glumac Miguel Cervantes proživljava veliku obiteljsku tragediju. Preminula mu je trogodišnja kćerkica Adelaide Grace. Cervantesova supruga Kelly tužnu je vijest objavila na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO O NAJBOGATIJIM GLUMCIMA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Aparati ne rade. Njezin krevetić je prazan. Tišina zaglušuje. Adelaide Grace napustila nas je u nedjelju ujutro. Otišla je u miru, u mojim rukama, okružena ljubavlju. Napokon se oslobodila boli i napadaja, ali naša srca su slomljena. Neopisivo te volimo Adelaideybug i zauvijek ćemo te voljeti - stoji u emotivnoj objavi glumčeve supruge koju je zatim podijelio i on.

People piše da se djevojčica borila s napadajima epilepsije od sedmog mjeseca života. Sa devet mjeseci dijagnosticiran joj je poremećaj infantilnih grčeva, stručnog naziva - infantilnih kolika. Kelly je njezinu borbu s bolešću opisivala na blogu Inchstones.

Inače, Cervantes se proslavio glavnom ulogom u mjuziklu 'Hamilton', a pojavio se i u seriji 'The Blacklist'. Ranije ovog mjeseca objavio je fotografiju na kojoj sin Jackson (7) i kći ukalupljuju ručice kako bi imali lijepu uspomenu.

- Napravili smo kalup sina i kćeri kako se drže za ruke. To je vjerojatno najljepša stvar koju sam ikada vidio - napisao je glumac.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 14.10.2019.

    tužno,tužno,tužno

  • tom1slav 14.10.2019.

    Kao otac male curice mogu reci da dugo nisam procitao clanak sa knedlom u grlu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare