To je to što me zanima!

Glumica Ana Maras Harmander završila u bolnici nakon što je na nju pao dio scenografije...

Na ostatku turneje Anu će zamijeniti Mirela Videk Hranjec. Zahvalni smo što u ovoj teškoj situaciji nije došlo do gorih ishoda i što unatoč tome možemo nastaviti s turnejom, napisali su iz kazališta
Vidi originalni članak

Glumica Ana Maras Harmander (39) stradala je u petak nakon što je na nju pao dio scenografije koji je srušio vjetar. Sada su se oglasili iz Kazališta Moruzgva.

- Uz veliko žaljenje obavještavamo Vas da se na izvedbi predstave Cabaret 'Preko veze' u petak dogodio nesretan slučaj u kojem je nalet vjetra srušio scenografiju na glumicu Anu Maras Harmander. Srećom je došlo samo do lakše ozljede i ovim putem želimo Ani brz oporavak - napisali su na društvenim mrežama.

STIGLA PRINOVA Zvijezda 'Larinog izbora' Ana Maras i suprug dobili su sina

- Na ostatku turneje Anu će zamijeniti Mirela Videk Hranjec. Zahvalni smo što u ovoj teškoj situaciji nije došlo do gorih ishoda i što unatoč tome možemo nastaviti s turnejom zahvaljujući našem kolektivu - dodali su.

Javila se i glumica.

- Mentalne slike naspram stvarnosti u mračnoj sobi - napisala je na Instagramu te je kao lokaciju stavila bolnicu Firule u Splitu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Windfacker 10.08.2020.

    Kako je prošla scenografija?

  • slavonka_s 10.08.2020.

    Gledala sam Cabaret Preko veze, odlična predstava i glumica. Za mene su najkvalitetniji glumci u kazalištu. Jer na televiziji mogu 50 puta snimiti scenu, ali u kazalištu ili jesi glumac ili nisi. Želim joj brz oporavak

  • ćiribu_ćiriba 10.08.2020.

    Ko je ova?

Komentiraj...
Vidi sve komentare