To je to što me zanima!

Glumicu iz 'Doctor Strangea' i njezinog supruga optužili da su se seksali s tinejdžericom

Znala sam da nije u redu, ali jednostavno nisam znala kako se izvući iz situacije ili bilo što reći, rekla je djevojka policiji
Vidi originalni članak

Zara Phythian (36) javnosti je poznata po ulozi čarobnice u Marvelovom filmu iz 2016. 'Doctor Strange'. Optužena je zajedno sa svojim suprugom za seksualno iskorištavanje maloljetnice.

Ovaj put medijske stupce puni optužbom za seksualne zločine zajedno sa suprugom Victorom Markeom (59) zbog 'uzastopnog seksa' s 13-godišnjom djevojčicom, navodi Nottinghamshire Post.

POGLEDAJTE I VIDEO: ZVALI SU ME U GRUPNJAK

SLAO IH PRIJATELJU Johnny Depp u porukama naveo da će udaviti bivšu ženu, spaliti njezino tijelo pa spavati s njim

Djevojka je sad već punoljetna te tvrdi kako su je Phythian i Marke napili i iskoristili za spolni odnos. Prema njenim tvrdnjama sve se to odvijalo između 2005. i 2008. godine. Uz sve to dodaje kako su neke od susreta čak i snimali. 

 

- Znala sam da nije u redu, ali jednostavno nisam znala kako se izvući iz situacije ili bilo što reći - rekla je djevojka policiji.

- Sjećam se da sam pokušala kopirati Zarinu reakciju u tom trenutku jer sam se ugledala na nju i pokušala biti poput nje u svakom pogledu - dodala je.

10 RAZLOGA Zašto se slavni često razvode? Žele više novca, seksa ili droge..

I Phythian i Marke bili su instruktori borilačkih vještina u Velikoj Britaniji u tom razdoblju. Žena sada tvrdi da ju je Phythian zamolila da igraju igru ​​"odvaži se" i daje Marke oralni seks. Pythian i Marke odbacili su optužbe na sudu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 28.04.2022.

    sjetila se 14god poslije money rain

  • mala vatra 28.04.2022.

    Retita,teško..kad im doručak počinje s kokainom..

  • Dr.Gonzo. 28.04.2022.

    najs , samo derite

Komentiraj...
Vidi sve komentare