To je to što me zanima!

Glumica iz Beverly Hillsa vodi bitku s karcinomom: Viđena je u javnosti nakon dugo vremena

Fotografi su je snimili upravo na ulicama Beverly Hillsa, bila je u društvu i djelovala je dobro raspoložena. Na društvenim je mrežama u posljednje vrijeme podijelila s fanovima kroz što je sve morala proći..
Vidi originalni članak

Glumica Shannen Doherty (52), najpoznatija po ulozi Brende u seriji 'Beverly Hills, 90210', ranije ove godine je progovorila o teškoj dijagnozi. Rak joj se ponovno proširio, a sada je snimljena u javnosti nakon dugo vremena. 

BOLEST OSTAVILA TRAG Teška borba s rakom potpuno je promijenila izgled glumice koju smo gledali u filmu 'Heatherice'

Paparazzi su je snimili na ulicama Beverly Hillsa, a djelovala je dobro raspoloženo. 

Shannen je još 2015. dijagnosticiran rak dojke, koji se kasnije proširio i na limfne čvorove.

SHANNEN DOHERTY Tužni prizori uplašene zvijezde 'Beverly Hillsa' pred operaciju: 'Ovako može izgledati rak...'

Iako je neko vrijeme bila dobro, bolest se 2019. ponovno vratila. Prošli je mjesec otkrila da je rak sada metastazirao na mozak još u siječnju te da je jako uplašena. 

- 5. siječnja CT je pokazao metastaze u mom mozgu. 12. siječnja održana je prva runda zračenja. Moj strah je očit. Izuzetno sam klaustrofobična i svašta se događalo u mom životu. Sretna sam jer imam sjajne liječnike poput dr. Amina Mirahdija i nevjerojatne tehničare. Ali taj strah od svega - poručila je na društvenim mrežama. 

ISPOVIJEST SHANNENE DOHERTY Zvijezda Beverly Hillsa otkrila da joj se rak proširio na mozak: 'Boji se, snimka je potresna'

Njezina teška životna priča mnoge je potresla. Pogotovo kada se ranije ove godine, dok se borila s rakom, razvela od dugogodišnjeg supruga Kurta Iswarienka.

Prema riječima njezine predstavnice Leslie Sloane, razvod braka bio je zadnje što je glumica željela, ali nije imala izbora.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Morty Addams 19.07.2023.

    Ako je viđena nakon dugo vremena, znači da se skriva od javnosti, pa bi bilo dobro poštivati njezinu odluku o privatnosti, i ne objavljivati njezine fotografije. Ali, lešinari od toga žive

Komentiraj...
Vidi sve komentare