To je to što me zanima!

Glumica iz 'Ratova zvijezda': Ta mi je uloga bila jako stresna, čak sam se i razboljela radi toga

Uoči izlaska njezina prva filma 'Ratovi zvijezda' 2015. godine redatelj J.J. Abrams dao joj je do znanja da mora shvatiti razmjere uloge koju preuzima. Daisy Ridley priznala je kako je bilo jako stresno
Vidi originalni članak

Britanska glumica Daisy Ridley (31) priznala je da je uloga u franšizi 'Ratovi zvijezda' negativno utjecala na njezino zdravlje.

RATOVI ZVIJEZDA Devastacija: 'Ratovi zvijezda' srušili su rekorde box officea

Ridley je objasnila da je njezino mentalno zdravlje bilo toliko narušeno da su joj se pojavile rupe u trbuhu.

- Kada se sve to ludilo događalo, mislila sam: 'Dobro sam. Ja sam dobro. Snalazim se dobro. Sve je u redu. I bilo mi je dobro, uglavnom. Meni je to bilo normalno, ali drugima nije - ispričala je glumica u razgovoru za magazin Inverse

NIJE GOTOVO Oni stvarno nisu normalni: Ova glumica će glumiti Laru Croft?

Uoči izlaska njezina prva filma 'Ratovi zvijezda' 2015. godine redatelj J.J. Abrams dao joj je do znanja da mora shvatiti razmjere uloge koju preuzima.

Osim što se nosila s tjeskobom, Ridley je također patila od endometrioze i sindroma policističnih jajnika. Imala je problema s kožom kao posljedicu hormonske neravnoteže uzrokovane sindromom. Unatoč stresu koji je osjećala dok je glumila u 'Ratovima zvijezda', rekla je da je bila vrlo tužna kada je snimanje završilo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • xOOx 01.02.2024.

    a micek hahahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare