To je to što me zanima!

Glumica iz 'Real Housewives' varala je supruga s kolegicom

Inače, Denise je poznata po turbulentnom odnosu s bivšim mužem, glumcem Charliejem Sheenom (54). Vjenčali su se 2002., a razveli nakon četiri godine
Vidi originalni članak

Denise Richards (49) varala je muža Aarona Phypersa (47) s Brandi Glanville (47), kolegicom iz showa 'Real Housewives of Beverly Hills', piše Daily Mail

Britanski tabloid tvrdi da će u sljedećoj sezoni biti razotkrivena glumičina afera s Brandi. Tvrde kako je Denise ljubovala s kolegicom nekoliko mjeseci i govorila joj da ima otvoren brak s mužem. 

- Lagala joj je. To uopće nije bila istina i povrijedila bi Brandi, ali i svog supruga Aarona - ispričao je izvor za Daily Mail.

Denise je upravo zbog afere, koja je izašla na vidjelo, prestala sudjelovati u snimanju showa. Naime, glumica se uzrujala zbog svega i rasplakala na setu te priznala kako će veza s Brandi uništiti njezinu obitelj.

- Ovo će mi uništiti obitelj - plakala je pred kamerama Denise.

Inače, Denise je poznata po turbulentnom odnosu s bivšim mužem, glumcem Charliejem Sheenom (54). Vjenčali su se 2002., a razveli nakon četiri godine. 

Njihov je razvod bio turbulentan i Richards je zatražila zabranu prilaska zbog prijetnji smrću. Glumca je tada nazvala "pedofilom", a on nju "besposlenom i netalentiranom svinjom".

Optužila ga je i za brojne prevare te ovisnosti o alkoholu i kocki. Oboje su se nazvali i "lošim roditeljima", a Charlie je napadao i njezinu bolesnu majku.

Za par su uslijedile i borbe na sudu zbog skrbništva nad kćerima te Charliejevi skandali, no 2012.  oboje su priznali kako su se pomirili. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vamo&tamo 19.03.2020.

    Glumila je ona u jednom Jamesu Bondu, sa Brosnanom...koji je ona komad bila...krasna..

  • neci92 19.03.2020.

    Blago njemu.....

  • 19.03.2020.

    Ha ha ha eee ovaj je rogonja na kvadrat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare