To je to što me zanima!

Glumica izgubila više od 20 kila nakon razvoda: 'Vratila sam se'

Alice Evans se nedavno razvela od Ioana Gruffudda te od tada prolazi kroz teške trenutke
Vidi originalni članak

Glumica Alice Evans (55) nedavno je pokazala svoju novu liniju na Instagramu i šokirala svoje pratitelje. Otkrila je da je izgubila više od 20 kilograma, a sve to nakon što je njezin bivši suprug Ioan Gruffudd (50) objavio da se zaručio s Biancom Wallace. Zbog Biance su se glumica i njen bivši razveli.

- Vratila sam se na ovu kilažu. Mislim da nije bitno, ali meni to jednostavno nije bilo dobro - napisala je među ostalim.

Inače, Alice je, kako navodi Daily Mail, u teškom financijskom stanju jer je navodno sav novac potrošila na odvjetnika zbog razvoda. Ne može platiti stanarinu, a razmišlja i o tome da se zaposli u kafiću. Iako su se razveli, bivši supružnici se još moraju dogovoriti oko skrbništva. Evans je nakon razvoda, kako je tvrdila iznenadnog, doživjela krah.

- Tužna vijest. Moj voljeni muž/srodna duša 20 godina, Ioan Gruffudd, objavio je da će napustiti svoju obitelj. Ja i naše mlade kćeri smo jako zbunjene i tužne. Nismo dobile razlog osim da me 'više ne voli'. Žao mi je - napisala je ranije. Nakon prekida je glumica pokrenula stranicu za donacije te tražila 25.000 dolara za svoje račune. 

PALE SU TEŠKE OPTUŽBE Sudska bitka bivšeg para: Ioan Gruffudd tvrdi da je Alice Evans zlostavljala njihove kćeri...

Alice je nekoliko puta pričala o bivšem na društvenim mrežama i optužila ga da je uništio njihovu obitelj. Gruffudd je rekao da su njezine objave lažne te je zatražio zabranu prilaska. Sada Alice više ne želi razgovarati o razvodu i o svojoj djeci, koja žive s ocem, jer se boji da će prekršiti zabranu prilaska. Njihova kći Ella je podnijela zabranu prilaska ocu, ali je zahtjev bio povučen.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mars7 28.03.2024.

    svaka cast

  • liliZG2.0 28.03.2024.

    žena treba psihijatra, pukla ko lubenica nakon što ju muž ostavio , a djecom se loptaju kao pingpong lopticama.... jadna djeca.... odrasli odrastite više i shvatite tko je u ovoj cijeloj priči najvažniji.

  • Demețra 28.03.2024.

    I sada se pokušaj ubuduće ponašati normalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare