To je to što me zanima!

Glumica Ornela Vištica prisjetila se mame i djetinstva: 'Strpljiva i uporna, nikad neraspoložena'

'Na moje padove u djetinjstvu samo bi odmahnula rukom i rekla - idemo dalje, prošlo. Ne znam koliko bi kilometara prošla kako bi me odvela na sve moje aktivnosti. Nikad umorna, nikad neraspoložena' piše glumica
Vidi originalni članak

Ornelu Višticu (31) javnost je upoznala u 'Larinom izboru' i 'Vatri ivanjskoj', a osim popularnosti na televiziji, veliki broj obožavatelja stekla je i na društvenim mrežama.  Iako danas živi u Zagrebu, sa sjetom je nedavno objavila nekoliko starih fotografija nastalih u rodnom Mostaru.

Na njima je tada još bila zaigrana djevojčica, a u opisu se posebno dotakla mame.

- Majka. Žena. Na grudima me držala i hranila više od jedne godine, vrlo brzo naučila hodati, kasnije bi strpljivo sjedila za stolom satima kako bi me uporno naučila čitati i pisati. Za igračke nikada nije bila velikodušna, govoreći kako je to plastika i da mi ne trebaju tri lutke. 'Postoje djeca koja nemaju ni jednu lutku', često bi govorila ako imaš tri lutke, a jednu baciš i ne pospremiš, nećeš cijeniti treću. Radije bi mi donijela slikovnicu, govoreći kako to moram sama čitati - iskreno je napisala glumica.

EMOTIVNA PRIČA GLUMICE Ornela Vištica dirnula objavom do suza: 'Njezinu sliku i pisma sam godinama čuvala u kutiji...'

- Na moje padove u djetinjstvu samo bi odmahnula rukom i rekla - idemo dalje, prošlo. Ne znam koliko bi kilometara prošla kako bi me odvela na sve moje aktivnosti. Nikad umorna, nikad neraspoložena. Uvijek njezin zarazan osmijeh i vjera u dobro - završila je objavu.

Pratitelji su također prepoznali iskrenost u objavi te su u komentarima ostavili emotikone srca i poruke podrške.

GLUMICI NIJE LAKO Ornela Vištica oboljela je od korone: 'Poprilično me oslabila, tijelo mi je umorno i iscrpljeno'

Prije nekoliko mjeseci glumica je preboljela i koronu, čije simptome je osjetila tek četvrti dan nakon kontakta sa zaraženom osobom.

-  Nešto jača glavobolja, pomislila sam kako je to od previše čitanja - ispričala je tada Ornela.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sanjakorać 24.08.2021.

    Lijepa je

  • Bere 24.08.2021.

    Jao, zar i ona toliko različito bez i sa šminkom

  • cobi 24.08.2021.

    Ovo ide na recept!😋

Komentiraj...
Vidi sve komentare