To je to što me zanima!

Glumica otkrila da je bila žrtva seksualnog uznemiravanja: 'Pokušao se popeti na mene...'

Shannon, koja je rekla da nikad nije imala spolni odnos u vrijeme susreta s Colemanom, rekla je da se 'nije osjećala fizički ugroženom' od strane glumca 'zbog njegove visine'
Vidi originalni članak

Zvijezda popularnog filma iz 90-ih 'Superstar', Molly Shannon (57) rekla je da ju je seksualno uznemiravao pokojni glumac Gary Coleman.

POGLEDAJTE VIDEO:

U utorak je u emisiji 'The Howard Stern Show', detaljno je govorila o svom iskustvu s Colemanom, koji je preminuo u 42. godini 2010., a o tome iskustvu se otvorila i u svojoj knjizi.

Shannon je rekla da je sklopila ugovor s Markom Randallom, istim agentom koji je zastupao i pokojnog glumca, i zatim se otišla naći s Colemanom. Ispričala je da je njegovo ponašanje postalo grabežljivo i 'nemilosrdno' kad je njihov agent otišao iz sobe. Shannon je rekla da je Coleman u početku djelovao 'vrlo slatko' jer ju je pozvao da sjedne na krevet u sobi prije nego što ju je počeo škakljati.

MIGUEL HERRAN Glumcu iz serije 'La Casa de Papel' izgorjela kuća u požaru: 'Pobjegao sam kroz prozor...'

- Onda je bio kao da me pokušava poljubiti i popiti se na vrh, a ja sam rekla: 'Ne, Gary, prestani'. Odgurnula sam ga. Onda bih ustala s kreveta. Onda bi poskakivao po krevetu, skakao, skakao, skakao i omotao se oko mene. Onda bih ga odbacila, a onda se on navalio na mene - rekla je Molly. Shannon, koja je rekla da nikad nije imala spolni odnos u vrijeme susreta s Colemanom, rekla je da se 'nije osjećala fizički ugroženom' od strane glumca 'zbog njegove visine'. Bio je visok 1,42 metra.

Glumica je rekla da je krenula prema kupaonici, a Coleman, koji je tada imao 18 godina, uhvatio ju je za nogu dok ga je pokušavala otjerati.

KATHY LAMKIN Preminula je glumica iz filmova 'No Country For Old Men' i 'The Texas Chainsaw Massacre'...

- A onda, odem se zaključati u kupaonicu i on gurne ruke ispod vrata. Rekao je: 'Vidim te' - rekla je.

Gary je 2009. bio na operaciji srca nakon koje je dobio upalu pluća. U siječnju 2010. hospitalizirali su ga jer je imao napadaj, a u veljači iste godine imao je napadaj dok je snimao 'The Insider'. Dan kasnije liječnici su Garyja proglasili mrtvim. Imao je 42 godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 15.04.2022.

    Mogao je izabrati neku zgodniju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare